Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyakozmetikába lehet csak...

Kutyakozmetikába lehet csak nyírást kérni?

Figyelt kérdés

Bolognesse-yorkshier terrier keverék kiskutyám van hosszúszőrű.

- A kozmetikustól lehet kérni hogy csak megnyírja a kutyust, tehát fürdetés minden nélkül?

- Mennyibe kerül így?

- Ott lehet maradni a kutyussal amikor nyírják, vagy ott kell hagyni a kozmetikába?

- Akkor is lenyírják a szőrét, ha van benne egy pár bolha?

Ne haragudjatok, csak még nem voltam kozmetikába a kutyussal, még nem tudom mi hogy működik, ezért kérem a segítségeteket és bocsi, ha hülyeséget kérdeztem. Köszönöm a választ előre is!

2010. máj. 4. 19:40
 1/4 anonim ***** válasza:

Igen,

Kb 2000-2500,

Igen, de nem ajánlott,

Igen.

2010. máj. 4. 19:50
 2/4 Akiteki ***** válasza:

Persze, hogy lehet. Én sem szoktam, csak nyíratni.

A legtöbb kozmetikus nem vállal bolhás kutyát.

Az kéne még neki, hogy egy másik ottlévő kutya is bolhás legyen! Pár bolha nem létezik. Szaporodnak. Gondoskodj a kutyádról, hogy ne legyen bolhás.

2010. máj. 4. 19:54
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha tudod, hogy bolhás a kutyád, akkor mielőtt kozmetikushoz viszed vegyél bolhairtót neki.

Nekem havanese kiskutyám van, és még soha nem hagytam egyedül ott, mindig ott vagyok mellette amig nyirják. Miért nem szeretnéd ha megfürdetnék? Könnyebben lehet vizesen nyirni, mint ahogy az emberek haját is szebben lehet vizesen levágni.

Az én kutyusomat fürdetéssel, nyirással, száritással, körömvágással együtt 3500-ért vállalja a kozmetikus. Persze szerintem az árak attól is függnek, hogy vidéke vagy pesti vagy.

2010. máj. 4. 20:12
 4/4 anonim ***** válasza:
menny be kérdezd meg :)
2010. máj. 17. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!