Otthoni kutyakiképzéshez milyen irodalmat tud átok ajánlani a modern, szelíd jutalmazásra építő módszer bemutatására, megtanulására?
Nagyon köszönöm mindenkinek az általa adott választ! Hálás vagyok az anyagokért, és várom mások ötleteit is, így legalább lesz egy olyan oldal, ahol mások is találnak ebben a témában egy összeszedett anyagot.
Külön örülök, hogy egy hatodikas is megtalált, annak is, hogy tetszik neki, lenyűgözte az Egri csillagok. Külön öröm, hogy a kutyákat is szereti, hiszen olvasgatja a kutyás kérdéseket is. Eszembe sem jutott, hogy egy felnőtt ilyen választ adna, :-D hiszen aggodalomra adna okot, hogy "leragadt" hatodikban..:-D, és nehezen tudta értelmezni A kőszívű ember fiait, vagy a Légy jó mindhalálig című műveket. :-D Na és akkor még nem is beszéltem a középiskolai kötelezőkről!:-D Mindenesetre jót röhögtem, és én sem bírtam kihagyni..:-D :-D
Emily Larlham (Kikopup) videóit tudom ajánlani.
https://www.youtube.com/user/kikopup/videos
Ő klikkerezik és nagyon jól levezeti, hogy mit, miért, hogyan kell csinálni és rengeteg videója van.
Ha alapvető engedelmességre vagy trükkökre akarod tanítani a kutyádat, akkor őt mindenképp tudom ajánlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!