Honnan tudom, hogy vemhes? Biztos jelek?
1 hónapja elhoztunk egy kutyát a menhelyről.
Elméletileg csak néhány napig volt ott.
Labrador.
Kezdem azt hinni, hogy vemhes. Olvasgattam neten és "vackol" meg meg vannak duzzadva a mellei és ha a hasára rakom a kezem mintha éreznék valamit, de lehet csak bebeszélem. Hívtam ma a menhelyet, de nem értem el Őket. A baj, hogy 400km-re van a menhely, attól a helytől ahol most élünk.
Ilyenkor mi van?
Vemhesen is ivartalanitanak és akkor a benne lévő magzatokat is kipakoljak.. nekem is elég morbid.
De ha a terhesség elején csináljak akkor nem annyira, de a terhesség majdnem utolsó napjaig is kérhető.
Ha már mozognak a kölykök, akkor napok vannak hátra az ellésig.
Állatorvos tud biztosat mondani, érdemes elvinni sürgősen, hátha még ivartalanítható (az utolsó 1-2 héten már nem minden doki vállalja, hiszen ekkor már életképesek a kölykök).
Milyen menhely ez? Amiket én ismerek, ott eleve csak ivartalanítva adnak ki kutyát, és 2 hétig ki sem adhatják karantén és eredeti gazda keresése miatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!