Mikor szokja meg, hogy nem jöhet be többet a házba, meddig fog nyüsszögni?
Már ne is haragudjatok, de ez egy kicsi túlzás.
Állatvédő vagyok, 6kutyával élek, a legnagyobb legbundásabb is idebenn van a hideg miatt.
DE!!! Ha a kislányom életéről lenne szó,nem gondolkoznék egyetlen percet sem.
Saját ismerősömmel is ugyanez volt, és az orvos azt mondta, ha nem távolítja el a kutyát a lakásból nem adja ki a gyereket, plusz eljárást indít veszélyeztetésérs.
Ugye nem azt akarjátok mondani, hogy mosolyogva mondanátok tessen csak a zaciba csapni a gyereket mert kérem nekem kutyám van..
Kérdező, a dogra próbálj esetleg egy kis kabit venni, a nyüszítést megy tiltani.
Esetleg a bentlét helyett menjetek most kicsit többet sétálni vagy ilyesmi.
Viselkedj vele természetesen. Ne sajnáld és határozottan szólj rá, ha kaparja az ajtót. Minél inkább azt közvetíted a kutya felé, hogy az új helyzet jó, annál hamarább elfogadja. A séták számát ne csökkentsétek, sőt akár növelhetitek is.
Szabad levegőn lehet együtt a gyerek és a kutya?
Utolsó, nem azzal van a baj, hogy a kérdezőnek a gyereke az első, ez természetes. Azzal van a baj, hogy sima bundában kicsapta a kutyát a hidegre. Ez nem megoldás, vagy, ahogy az egyik válaszoló írta; tegyen be a garázsba valamilyen fűtőberendezést vagy adja oda ideiglenesen vagy véglegesen valakinek a kutyát. Ez így nem megoldás egyik félnek sem.
A kutya meg persze, hogy sír, hiszen eddig a társasághoz volt hozzászokva, még belefog telni jó pár éjszakába, mire megnyugszik. Az viszont nincs rendben, hogy fázik...
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__8341911-mit-c..
Ez az én kérdésem, ami fura, hogy a husky kaparja az ajtót, a másik elvan, csak akkor szól ha ki akar menni. A cserépkályhától meleg a garázs egyik fala, ott van a helyük megcsinálva.
ha már kipateroltad szerencsétleneket, akkor mi itt a kérdés?
remélem a gyerekedet nem neveled erre..., további jó állatkínzást
Ti tudjátok, hogy mi az az anafilaxiás sokk?????? Életveszélyes is lehet. (Egy ismerősömnek volt. Felnőtt ember, de perceken múlott az élete) Szerintem nincs a világon olyan szülő, aki vállalná a pici gyerekénél ezt a kockázatot+ a gyámüggyel, meg a kórházzal a cirkuszt amiatt, hogy veszélyezteti a gyerekét.
A kérdező szerintem épp eléggé ki van borulva amiatt, hogy a kutyáit ki kellett tennie a fűtött garázsba+ aggódik a gyereke miatt is.
Ti normálisak vagytok, hogy állatkínzónak nevezitek?
Szereti a kutyáit, próbál velük többet együtt lenni. Sír a kutya, de a gyerekével is foglalkoznia kell.
Szerintetek melyik a jobb? Kevesebb időt tölteni a gazdival, vagy elköltözni egy idegen helyre? Ha kutya lennék, én a gazdival maradnék.
Kérdező, próbálj velük többet lenni. Tudom, hogy nem egyszerű, de ha a babát néha rá tudod bízni az apukájára, vagy nagyira, vihetnéd a kutyákat nagyobb sétákra, hogy minden nap kapjanak osztatlan figyelmet.
A kicsi pedig reméljük kinövi az allergiát és később neki is lehetnek kutyái.
(Két kutyám van, ők a szemem fényei, ha a gyerekem allergiás lenne, akkor sem adnám őket senkinek. Úgy döntenék, mint te. Kialakítanék nekik valami jó kis kuckót és próbálnék velük minőségi időt tölteni)
18-as honnan tudnák? Ők a tipikus elvakult állatvédők, akik még azt is állatkínzásnak veszik, ha a kutyát fél órával később eteted, vagy esetleg több órás túrára viszed. Ezek csak köpködni tudnak, gondolkodni nem. Kíváncsi lennék ők mit tennének, ha olyan helyzetbe kerülnének mint amilyenben a kérdező van most. Biztosan a gyereket vágnák a kukába, csak hogy a kutyuli nehogy megfagyjon a +12 fokban.
(Vannak állataim, és imádom őket mielőtt nekemjöttök, de ezt az agyatlan sárdobálást nem bírom.)
18-as
Én vagyok az apuka.
A parom terhes, de amennyit tud segít, hogy mindenre és mindenkire jusson idő :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!