Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Vizsla-Puli keverék kiskutya...

Vizsla-Puli keverék kiskutya jó lenne agilityre/dogdancingre?

Figyelt kérdés

Jó választás lenne?

örökbe akarom fogadni és agilityzni vagy dogdancingelni akarok vele (csak hobby szinten)

2010. máj. 4. 14:54
 1/10 anonim ***** válasza:

Persze! Bár mindkét fajta kissé szertelen, viszont elég okosak, keveredve meg sztem egy vadász egy terelővel tuti, hogy IQ bajnok :)

De kíváncsi vagyok hogy néz ki, nincs képed? :) Nagyon cuki lehet!

2010. máj. 4. 14:58
 2/10 anonim ***** válasza:

na, ezt én is megnézném :D

de szerintem oltári párositás, csak győzz futni mellette :D

2010. máj. 4. 14:59
 3/10 A kérdező kommentje:

Jajj nagyon örülök neki:D

Akkor csak nem lesz buta? Mert úgy tudom ezeke okos kutyák. Mármint nem buta csak makacs. Könnyen fog tanulni? Szombaton tudok majd képet mutatni mert most nem otthon vagyok:)

2010. máj. 4. 15:00
 4/10 anonim ***** válasza:
biztos édes lehet :) én majd a jövöbeli amstaffommal szeretnék dogdancingezni és agilityzni :) emigy mindegyik fajtát meg lehet tanítani mert én láttam agilityző csihuahua-t is és dogdancingező cane corso-t :p sztem minden lehetséges és ha már ezt a kétfajta kutyust "összekevered" egy tehetséges ,okos és édes kiskutyus az eredménye :) hidd el jó választás lett ez :)
2010. máj. 4. 15:05
 5/10 A kérdező kommentje:
Egyébként hamvas szürke színű, szuka kiskutya :D Nagyon szép :D
2010. máj. 4. 15:05
 6/10 anonim ***** válasza:

A puli elég hisztis és makacs, de ha idejében és jól neveled, nem lehet nagy gond! Olvasd el Jan Fennel Halgassunk a kutyákra című könyvét, az sima ügy szombatig, nagybetűs, nagysorközös, és nagyon érdekes, főleg a végén vannak kölyökkutyákra vonatkozó dolgok, de hogy azokat világosan értsd, érdemes elolvasni az elejét is :)

És ha agilityzni akarsz vele, mihamarabb menj kutyaoviba, hogy az alapokat már tudja, mire annyi idős lesz, hogy sulizhat!

2010. máj. 4. 15:06
 7/10 A kérdező kommentje:

Találtam egy cicusról képet:

[link]

Ilyen színű:)

Már beszereztem ezt a könyvet. Meg a Magyar vizsla című könyvet is:D Fel vagyok készülve :)

2010. máj. 4. 15:10
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerintem tökéletes választás! Biztos hogy vicces, kajla kutyus lesz és az általad írt sportokra is alkalmas. Remélem minden rendben lesz az örökbefogadással. Majd küldhetnél róla képet, ha már meglesz!
2010. máj. 4. 15:54
 9/10 A kérdező kommentje:
Persze mindenképpen küldök majd:)
2010. máj. 4. 15:56
 10/10 anonim válasza:
Egy képet fel tudsz rakni a kutyusról? Kíváncsi vok hogy néz ki egy ilyen kutya. :)
2011. jún. 5. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!