A kutya megérzi ha nem szeretem?
Attól függ mennyire sugározza ezt testbeszéded!
De a te kutyád nem ezért szökött el.Ne találj ki mindenféle indokot.Csupán felelőtlen voltál,nem vigyáztál rá,ő megijedt,és elszökött.Érdeklődj helyi menhelyeknél,posztold facebookon,plakátolj.Keresd a kutyát,ne ilyen hülyeségeket találj ki!
Kerestem posztoltam Facen, városban és semmi!
És azért kérdezek ilyet, mert előtte meg akart harapni én meg úgy meg haragudtam rá hogy rá se néztem!!!
A kutya nem azért ment el, mert úgy érezte, hogy nem szereted, hanem valószínűleg megijedt a tűzijátékoktól. Ilyenkor sajnos nagyon messzire el tudnak futni, míg hallják a hangokat, akár egész éjjel menekülnek.
Hirdetni kell a facebook-on a megfelelő csoportokban, keresni a helyi menhelyen, gyepmesteri telepen, tehetsz ki hirdetéseket is a környéken. Állatorvosnál jelentsd be, hogy regisztrálják a chipszámához, hogy elveszett.
Nem tartozik szorosan ugyan a kérdésedhez, de az udvar nagyságától függetlenül kell a kutyát sétáltatni, más kutyákkal összehozni játszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!