Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Rosszul teszem? Szerintetek?...

Rosszul teszem? Szerintetek? Ti mit gondoltok rólam?

Figyelt kérdés

4 kaukázusi juhászkutyát tartok, jól tápláltak, szocializálva vannak.

Póráz nélkül szoktak sétálni, soha nem mentek le az útról.

Az emberek nagyon félnek tőlük, főleg Genf-től.

Ő már harapott meg utcán embert...

Egyik sem bántaná az idegent, csak minden embernél morognak, meg ugatnak.

Mit tudnék csinálni, hogy jobbra forduljon a helyzet?

2010. máj. 4. 13:36
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Felelőtlen vagy. Ne adja isten, hogy a te nemtörődömséged miatt essen valakinek bántódása. az ilyen emberek miatt van sok helyen negatív előítélet a normális kutyatartókkal szemben is.
2010. máj. 4. 14:02
 12/30 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon rosszul teszed. És agyment vagy.

Amit az előttem szólok mondtak is mind igaz, de ha szeretnéd a kutyáidat, akkor nem hagynád, hogy szabadon kószáljanak, mert egy kutya harapásra azért már a rendőrök is kijönnek, és megnézik a tulajt, jól megbírságolják, a kutyát pedig elaltatják. Tehát te egy gyilkos vagy.

A szocializáció nem csak a kutyákra vonatkozik, hanem emberekre is. Nem vagy ura a kutyáidnak, tehát segítség nélkül nem tudsz belőlük jól nevelt kutyát csinálni.

Amúgy szerintem is kamukérdés. Zavaros az egész, unatkozik a gyerek és jól fel akarja húzni a felelős állat tartókat, és a többi.

Emiatt is agymentnek gondollak, és szánalmasnak is.

2010. máj. 4. 14:07
 13/30 anonim ***** válasza:

Ez úgy kamu ahogy van.

Találj ki gyors valamit és magyarázd ki magad.

Kíváncsian várom,mit találtál ki.

2010. máj. 4. 14:11
 14/30 anonim ***** válasza:
hát azt gondolom, hogy felelőtlen vagy, és abszulut nem vagy tekintettel senki másra, csak magadra ezért önző is vagy... 4 kaut egyszerre egy embernek nem is engednék sétálni vinni, még pórázzal sem.
2010. máj. 4. 14:13
 15/30 anonim ***** válasza:
Az, hogy közterületen csak pórázon sétálhatnak a kutyák, mindenütt alap. A legtöbb helyen viszont a kaukázusi juhászkutyákra még szájkosár is kötelező! (Négy neveletlen kau sétáltatásához pedig minimum négy felnőtt férfi sem ártana.)
2010. máj. 4. 14:21
 16/30 anonim ***** válasza:
Hát.. igen az előttem szóloknak igazuk van. Ha velem szembe jönne négy akkora kutya elengedve (és ahogy írtad) morogva és ugatva, persze hogy megijednék. Nem tudom elképzelni hogy ez szerinted miért lenne helyes. Alap hogy kutyát pórázon kell vinni főleg 4 kaukázusit. Ha mind a négy kutyád ilyen morgós ugatós és harapós, akkor marad a póráz, ez van. Vagy nézd meg a póráz két végént bár nem hinném hogy segítene. Próbálj beszélni valamilyen szakemberrel, kiképzővel vagy valami. Addig is ne engedd el őket, nem az az érdekes hogy az útról lemennek-e hanem az hogy megtámadják-e az embereket. Ha igen akkor póráz és szájkosár.
2010. máj. 4. 14:50
 17/30 anonim ***** válasza:
szerintem is kamu. senki nem ír ilyet, hogy mit gondoltok rólam, aki komolyan gondolja.-.-
2010. máj. 4. 15:35
 18/30 A kérdező kommentje:

Egyáltalán nem kamu!!!

Csak elég nagy szarban vagyok a kutyák miatt, mivel, nem teljesen kiszámíthatóak.

Engem nem bántanak. Azt úgy értettem, hogy valamelyik ember mellett elmennek, azt békén hagyják, akinél példul kaja van, vagy szatyor, akkor morognak, mert magának akarja

Kössz az agyament jelzőket, de eleget hallottam már belőlük az utcán.

El nem akarom ajándékozni őket, mert egy szeretetreméltó állatok... csak néha hülyék..

Sokan ajánlották a kutyasulit, de én el nem megyek, hogy ott mégnagyobb problem legyen.

amugy egy nőstény, annak a fiu párja, és a két fiuk.

Főleg a három kan ugrik néha össze

2010. máj. 4. 19:45
 19/30 Akiteki ***** válasza:

Hurrá! Nem elég, hogy idegbetegek, neked meg nulla ismereted van, még szaporítod is őket. Igazán remek ötlet.

Persze ivartalanításra közölni fogod, hogy nincs pénzed állatorvosra.

Remélem egy verekedéskor téged is jól megharapnak majd.

Csak nem az újságban olvassunk az esetről!

2010. máj. 4. 19:49
 20/30 anonim ***** válasza:
Csak annyit kéne tenned hogy pórázra rakod őket vagy nem viszed ki a kertből. Nem gondolod hogy ez alap és ezt kérdezni sem kell? Nem válaszoltál ha az egyik megharapott valakit akkor miért írod a következő sorban hogy senkit nem bántanának?
2010. máj. 4. 19:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!