Az anya kutyusomnak megy a hasa már 3 napja, és ma már kihányta a tegnapi kajáját is! A kicsiknek is, de étvágyuk az van! Mit tehetnék ilyenkor? Váltottam az anya kutyánál tápot, esetleg lehet-e ettől? De adhatom tovább neki ezt a tápot?
Lehet a tápváltástól és ha megy a hasa tőle akkor nem nem adhatod neki továbbra is azt vissza kell térned a régi tápra. Vagy mit gondolsz? Majd két hét alat halálba fossák magukat?
Az plussz ijesztő, hogy a kiskutyáknak is megy a hasa. Az ő szervezetük nagyon könnyen kiszárad, könnyen belepusztulhatnak, a hasmenésbe. Nagyon sok folyadékot itass velük!
A legjobb lenne állatorvossal megnézetni a dolgot mert, ha az össze kutyának hasmenése van , akkor nem 100% hogy a tápváltás a baj, lehet valami vírusfertőzés is.
Már tegnap volt az állatorvos, és megvizsgálta őket! Adott az anyának 5 injekciót is!
Visszatértem a régi tápra, már ma semmi bajuk sincs a kicsiknek se, meg az anyakutyusnak se!
Első dolgom az volt hogy állatorvost hívjak, annyira hülye nem vagyok!
Csak gondoltam itt is megkérdezem!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!