Hogyan mondjam meg apámnak hogy ne cukkolja a kutyámat?
van egy keverék kutyánk és mindig azt mondja rá hogy kuvasz. igaz fehér a kutyám de nincs bent kuvasz. mindig rászólok apámra, hogy fejezze be. van amikor szépen megkérem meg van amikor kiabálok, káromkodok vele. de nem érti meg azt mondja hogy majd megszokod hogy így hívom. anyának is mondtam már hogy szóljon rá de semmi. csak kiröhög akkor is amikor kiabálok. és nagyon idegesít már. a kutyám már kezd is hallgatni a kuvaszra. hogyan hassak apámra hogy ne kuvaszozzon?
Sértő kommentektől hanyagoljatok. köszi
Hagyd rá... Nekem a nagyapám ilyen.
Mondja hogy jó lett a répa leves. Mondom neki köszönöm szépen 😊 Csak sárga borsó. Ilyenkor persze besértődik...
Csak azért a kuvaszozás miért cukkolás? Persze egy idő után idegesítő meg minden de nem azt mondja ho korcs ami miatt engem pl. vérig lehet sérteni
Nem a kutyát cukkolja, hanem téged. A kutyának a szó csak egy hangsor, csak akkor van jelentése ha tanul hozzá jelentést, és azt se tartaná sértőnek, ha cipőkanálnak hívná.
Szóval apád téged cukkol, és minél inkább hisztizel miatta, annál inkább csinálni fogja. Vannak ilyen emberek, a saját gyerekükkel szemben is. Két lehetőséged van, vagy elengeded a füled mellett, mert ha nem ugrasz rá akkor talán abbahagyja, vagy te meg elkezded őt apu helyett Józsi bácsinak hívni, és ha tiltakozik, annál jobban csinálod. Hátha észreveszi magát.
Basszus, ha mittudomén, korcsnak vagy atkatelepnek ('exszomszédom' gyakran ismételt szava) meg ilyesminek hívnám, az zavarna, de szerintem pont hogy fényesíti a kutyát az ilyen becézés :D
Mintha egy öreg gebét táltos paripának hívnának.
Irigylem a problémádat :D
Hagyd rá, nézegess képeket a kuvaszokról, elég menő állatkák, légy inkább büszke hogy hozzá méri a kutyádat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!