Mit csináljak, hogy ne fázzanak?
Kinti kutyák, 1 kistestű és 1 nagy.
Van egy ol ami szélvédett, tele van szalmával, és sok más helyre is be tudnak menni. Meleg kaját kapnak. Mit csináljak még, hogy jó legyen nekik?

''A kérdező kommentje:
Ez a hely olyan mint egy garázs, csak ajtó nélkül, kb 1,5m magasság és 2 méter széles, tehát nem tudok rá semmit tenni. Be tud menni a pincéhez, melléképületbe, de ott is csak par fokkal van melegebb mint kint sajnos.
# 9/13 Időpont ma 18:57''
Ha ennyire korlátozottak a lehetőségek és elfogadod egy kétbalkezes nő tanácsát, akkor ha a hely oldalfalai teljesen szélvédettek, az elejét elfüggönyözheted ezzel :
Hosszában, csíkokban a tetőhöz rögzíted, az aljára ráhagysz kb. 20 centit, amit lefogatsz téglával. A szelet nem engedi át, vízálló és teljesen zajmentes, ha fújja a szél, nem zörög, mint pl. a takarófólia, nem ijeszti el a kutyákat.
Nem írtad, hogy beton, vagy föld az aljzat, de még azt is befedheted vele, így alulról is véd a nedvességtől, sőt a felfázástól is, mert ez a puha habfólia olyan, mint a hungarocell.
Ha pedig tényleg annyira hideg lenne és meg tudod oldani, éjszakára teszel be a szalma közé pár forróvizes műanyag kannát, biztos akad a mamánál néhány. Korábban szörpöket, meg mit tudom miket lehetett kapni kis 1-3 literes műanyag kannákba. Azok nem mennek szét olyan könnyen, mint a műanyag palack.

A melegvizes palackot kipróbálom.
Sajnos nem tudom ilyennel bevonni. Mondtam, hogy ott a szalma. Ott tartják a szénát, lucernát az állatoknak. Tehát minden nap többször be kell oda menniük.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!