Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mennyi idős korára lett...

Mennyi idős korára lett szobatiszta a kutyád? Igaz az, hogy a lányok /szukák/ nehezebben lesznek azok?

Figyelt kérdés
2010. máj. 4. 12:13
 1/7 anonim ***** válasza:

Az én amstaffom 3 hónapos korára lett szobatiszta...

Egyáltalán nem szoknak rá nehezebben, mivel ő is szuka

2010. máj. 4. 12:24
 2/7 anonim ***** válasza:
Két kutyám van, egy kan (6 hós), 11 hetes korára szobatiszta lett; egy szuka, 3 hós, és nem nagyon akarózik szobatisztává válni, pedig ugyanúgy tanítom, mint a másikat tanítottam. Nem tudom, hogy ez összefüggésben van-e azzal, amit hallottál, de szerintem ő inkább csak nehezebben tanul.
2010. máj. 4. 12:45
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem 2 szukám van, és mindkettő 4 hónapos kora végére lett szobatiszta
2010. máj. 4. 12:57
 4/7 anonim ***** válasza:
5 hónapos kutyám van - 3 hónaposan hoztuk el a tenyésztőtől - kb. 2 hete nincs már bepisi. (kaki soha nem is volt)
2010. máj. 4. 15:50
 5/7 anonim ***** válasza:

Kan (Amstaff) 12 hetes korára teljesen szob.tiszta lett !

Francia bulldog (Szuka) Ő is szintén .

Szuka (AMstaff) 1 hét alatt (4 hónaposan vásároltam ) !

Kitartás menni fog !:)

2010. máj. 4. 16:00
 6/7 anonim ***** válasza:
4 hónaposan, kan... 3 hónapos és egy hetes volt, mikor elkezdtem lehordani:) tehát 3 hét alatt szobatiszta lett, de akkor már balesetek sem voltak...
2010. máj. 4. 16:38
 7/7 anonim ***** válasza:
0%

2 hónaposan hoztam el a kislány kutyámat, kaksi nem volt soha, pipi kétszer. Az orrára vertem, beletöröltem a pipibe, és - mint apró, de szép súlyú kis cekkert - hátracipeltem a kazánba. Aztán soha többet nem is volt vele probléma.

A kutya nem h*gyozógép. Nem kell folyamatosan kukkolni, mikor ereszkedik vécépózba. Ha kint van, gyakran pipil, mert jelöl, de be lehet zárni egy egész éjszakára is, és mégsem csinál oda. Elvileg 2-3 alkalomnak elégnek kell lenni egy kifejlett kutyánál, aztán megszokja, mikor lehet menni, és addig automatikusan visszatartja a szükségletét. Ha meg nagyon kell, jelez.

2010. máj. 5. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!