Találtam egy kutyát, hazáig követett, most itt fekszik az ajtó előtt?
Figyelt kérdés
El van törve a bokám és tüdőgyulladásom van, tehát nem volt nehéz dolga.
Nincs kerítés a ház előtt, csak hátul, itt fekszik reggel óta az ajtó előtt, sajnálom nagyon, adtam neki vizet meg egy kis husit, de nem akarom nagyon etetni, mert ide szokik.El fog menni?
Kölyök dán dog. Nem olyan kicsi már, de még nem is felnőtt.
2017. jan. 2. 14:54
21/28 anonim válasza:
Nem bantasbol, de attol meg felhivhatod oket, elmondod mi a helyzet ok kijonnek es korulneznek a kornyeken. Igy lehet megtalaljak a kutyat es a gazdat is kesobb.
22/28 anonim válasza:
Le tudnad irni hogy hogyan nezett ki? Korra mennyi lehetett? Es esetleg egy kepet ami hasonlit a kutya fajtajara, szinere? Korulneznek a neten, hogy esetleg keresi-e valaki.
23/28 A kérdező kommentje:
Kb ilyen volt és ekkora.
Holnap reggel felhívom a megadott telefonszámot, de szerintem nincs értelme. Vagy haza ment vagy befogja valaki.
2017. jan. 2. 18:03
24/28 anonim válasza:
Koszonom. Helyileg sopron es kornyeke ugye?
25/28 A kérdező kommentje:
Soprontól 15 km-re.
2017. jan. 2. 20:01
26/28 A kérdező kommentje:
Ma is jött enni és ment is. Anyu már látta korábban is, azt mondja nem messze lakik egy folyton úton lévő családnál.Olyankor a szomszéd eteti,gondolom nem zárta be jól.
2017. jan. 3. 11:12
27/28 anonim válasza:
En se talaltam olyan kutyat akire illene a leiras es keresnek a gazdai.
28/28 anonim válasza:
De azert kerlek ne kuldjetek el. Ha jon kapjon enni, inni. Plana hogy elvileg kolyok kutya. Es azert valami regi rossz pledet takarot... ha tudsz rakjal ki neki, nehogy megfagyjon. De ha nem is tudsz, akkor legalabb mikor megy enni adjatok neki, hogy legyen mibol energiaja futeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!