Most vettem észre, hogy a kutyám szeme mellett közvetlen
van egy barna színű valami, elég nagynak látom, mintha
be lenne fúrodva. Talán kullancs lehet?
11/20 anonim válasza:
Ha nem mered csipesszel kiszedni akkor csináld ezt:
Vegyél fel egy gumikezstyűt és kezd el a kullancson körbe járatni az ujjad, egy olyan 30 mp-1p alatt kijön
2010. máj. 4. 01:49
12/20 A kérdező kommentje:
Láttam már telezabált kullancsot,csak még ezt a típust nem...Reggel viszem dokihoz
13/20 A kérdező kommentje:
Tényleg?Ezt még nem is hallottam!Ez jó ötlet,de azért nem tudom ezt megcsinálni,mert nem igazán engedi a kutya hogy odaérjek,mert ő is a lábával akkor vakarni akarja a szemét,bár lehet hogy most kesztyűt húzok asszem,aztán körkörösen bizergálom az ujjammal
14/20 A kérdező kommentje:
és amúgy miért jön ki ettől,nem bírja ha "zaklatják"?
Fogadok valami városi lehetsz!:D
A tehén meg lila mi? XD
2010. máj. 4. 07:07
Mi ez a hiszti azzal a nyomorult kullancsal? Orvos? Normális vagy?! Majd ha beteg lesz a kutya, akkor kell orvos! Van kullancskiszedő csipesz, kemény 400 forint. De hosszúkörmű nők körömmel is ki tudják szedni, a lényeg, hogy nem szabad összenyomni a potrohát.
Mi hetente többet is kiszedünk a kutyából a spot-on ellenére is! Ja, és mielőtt engem is lebaszol, igen, bennünk is szokott lenni kullancs, sőt, én is voltam már tőle lyme kóros, mégsem hisztizek, ha kullancsot látok! Aki rendszeresen sétáltatja a kutyáját erdőn-mezőn, az naponta találkozik ezekkel a dögökkel, csak egy szobakutya gazdájának lehet ilyen nagy különlegesség az eset...
2010. máj. 4. 07:18
Utolsó de bunkó vagy! Most mondja,hogy még az sem biztos,hogy kullancs,azért viszi orvoshoz... Én sem láttam még testszínű kullancsot,ha nem ismerném fel,hogy mi az,én sem kezdeném el piszkálni,inkább a dokira bíznám a dolgot,ja és falusi vagyok...
2010. máj. 4. 17:23
18/20 A kérdező kommentje:
07:18 Ne haragudj,de te kinek képzeled itt magad?Senki nem mondta neked hogy muszáj ideírnod,comprende?Ha felteszek itt egy kérdést,mert például megijedek a kutyámmal kapcsolatban valamiért,nincs szükségem az ilyesfajta hozzáállásra.Azért mert te tanyán laksz,és minden nap találkozol kullanccsal,az nem az én problémám.Nem kell leszólni a lakásban tartott kutyákat,mert lehet ennek a kutyának ezerszer jobb sora van,mint a te sárban tartott kutyáidnak.És hogy tudjál róla mivel totál közvetlen a szeme mellett volt,és rohadtul bele volt fúrodva,sokkal jobban tettem hogy elvittem a dokihoz,mert még neki is macerás volt onnan kivenni azt a kullancsot.És ja,bizony az volt,de ilyen színűt még nem láttam,de azt is megértem hogy te jobban értesz hozzá,mert gondolom nincs más dolgod egész nap,minthogy rendszerezed a kullancsokat színe és mérete szerint,és gyűjtöd őket a gyüjteményedbe.További sok sikert az életedben,ezzel a hozzáállással gondolom van is:D
Neked kérdező még annyit,hogy azért ez nem volt szép tőled,hogy így leszólod a falusiakat,én is faluban lakom,a kutyám viszont bent van,nem a sárban és retekben...
2010. máj. 4. 22:38
07:07
Kullancs van falun és városban is. Nem válogatnak.
2010. máj. 5. 08:42
Kapcsolódó kérdések: