Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Most vettem észre, hogy a...

Most vettem észre, hogy a kutyám szeme mellett közvetlen van egy barna színű valami, elég nagynak látom, mintha be lenne fúrodva. Talán kullancs lehet?

Figyelt kérdés
De azok nem szoktak testszínűek lenni, vagy mégis? Próbáltam kiszedni, de nem tudom, a kutyát is irritálja. Van valakinek tippe mi lehet ez? Puha is, valami bőrszerű. Most meg vagyok ijedve kissé
2010. máj. 4. 00:54
1 2
 11/20 anonim válasza:

Ha nem mered csipesszel kiszedni akkor csináld ezt:

Vegyél fel egy gumikezstyűt és kezd el a kullancson körbe járatni az ujjad, egy olyan 30 mp-1p alatt kijön

2010. máj. 4. 01:49
 12/20 A kérdező kommentje:
Láttam már telezabált kullancsot,csak még ezt a típust nem...Reggel viszem dokihoz
2010. máj. 4. 01:49
 13/20 A kérdező kommentje:
Tényleg?Ezt még nem is hallottam!Ez jó ötlet,de azért nem tudom ezt megcsinálni,mert nem igazán engedi a kutya hogy odaérjek,mert ő is a lábával akkor vakarni akarja a szemét,bár lehet hogy most kesztyűt húzok asszem,aztán körkörösen bizergálom az ujjammal
2010. máj. 4. 01:54
 14/20 A kérdező kommentje:
és amúgy miért jön ki ettől,nem bírja ha "zaklatják"?
2010. máj. 4. 01:56
 15/20 anonim ***** válasza:

Fogadok valami városi lehetsz!:D

A tehén meg lila mi? XD

2010. máj. 4. 07:07
 16/20 anonim ***** válasza:
0%

Mi ez a hiszti azzal a nyomorult kullancsal? Orvos? Normális vagy?! Majd ha beteg lesz a kutya, akkor kell orvos! Van kullancskiszedő csipesz, kemény 400 forint. De hosszúkörmű nők körömmel is ki tudják szedni, a lényeg, hogy nem szabad összenyomni a potrohát.

Mi hetente többet is kiszedünk a kutyából a spot-on ellenére is! Ja, és mielőtt engem is lebaszol, igen, bennünk is szokott lenni kullancs, sőt, én is voltam már tőle lyme kóros, mégsem hisztizek, ha kullancsot látok! Aki rendszeresen sétáltatja a kutyáját erdőn-mezőn, az naponta találkozik ezekkel a dögökkel, csak egy szobakutya gazdájának lehet ilyen nagy különlegesség az eset...

2010. máj. 4. 07:18
 17/20 anonim ***** válasza:
Utolsó de bunkó vagy! Most mondja,hogy még az sem biztos,hogy kullancs,azért viszi orvoshoz... Én sem láttam még testszínű kullancsot,ha nem ismerném fel,hogy mi az,én sem kezdeném el piszkálni,inkább a dokira bíznám a dolgot,ja és falusi vagyok...
2010. máj. 4. 17:23
 18/20 A kérdező kommentje:
07:18 Ne haragudj,de te kinek képzeled itt magad?Senki nem mondta neked hogy muszáj ideírnod,comprende?Ha felteszek itt egy kérdést,mert például megijedek a kutyámmal kapcsolatban valamiért,nincs szükségem az ilyesfajta hozzáállásra.Azért mert te tanyán laksz,és minden nap találkozol kullanccsal,az nem az én problémám.Nem kell leszólni a lakásban tartott kutyákat,mert lehet ennek a kutyának ezerszer jobb sora van,mint a te sárban tartott kutyáidnak.És hogy tudjál róla mivel totál közvetlen a szeme mellett volt,és rohadtul bele volt fúrodva,sokkal jobban tettem hogy elvittem a dokihoz,mert még neki is macerás volt onnan kivenni azt a kullancsot.És ja,bizony az volt,de ilyen színűt még nem láttam,de azt is megértem hogy te jobban értesz hozzá,mert gondolom nincs más dolgod egész nap,minthogy rendszerezed a kullancsokat színe és mérete szerint,és gyűjtöd őket a gyüjteményedbe.További sok sikert az életedben,ezzel a hozzáállással gondolom van is:D
2010. máj. 4. 21:05
 19/20 anonim ***** válasza:
Neked kérdező még annyit,hogy azért ez nem volt szép tőled,hogy így leszólod a falusiakat,én is faluban lakom,a kutyám viszont bent van,nem a sárban és retekben...
2010. máj. 4. 22:38
 20/20 Akiteki ***** válasza:

07:07

Kullancs van falun és városban is. Nem válogatnak.

2010. máj. 5. 08:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!