Tegnap éjjel találtuk egy kis huskyt, most voltunk az állatorvosnál leolvastatni a chipet, de nincs benne.A kiskutya az állatorvos szerint 8hetes körüli, nem elhanyagolt,jól táplált.
Facebookon kiírtam, de képet nem tudok sajnos csinálni róla. Csoportokban nézegetem, hátha keresi valaki, mit tehetek még?
Egy 8 hetes kiskutya még nem tud olyan messze elkószálni, valószínűleg a közvetlen környékén lakik a helynek, ahol találtátok.
2017. jan. 1. 10:55
12/22 anonim válasza:
csak van valami, amit adhatsz neki, ha mást nem, akkor azt, amit ti esztek, vagy pl. főzzetek neki egy könnyű tojáslevest, vagy főtt tojást, az eléggé laktat. esetleg próbálkozz a szomszédoknál, hátha van tápjuk. ha nagyon éhes a kiskutya, egyébként a kenyérnek is örülni fog, de az tényleg az utolsó megoldás legyen, csak aprítsd le neki, esetleg áztasd be.
2017. jan. 1. 10:56
13/22 A kérdező kommentje:
Itt mindenki maradékot ad a kutyáknak. Ahol megtaláltuk a legközelebbi falu kb 5 km-re volt.
2017. jan. 1. 11:14
14/22 A kérdező kommentje:
Van fasírt, oldalas, szalámi. Melyik lenne a legjobb?
Meddig kell keresnem a gazdáját? Utána menhely?
Holnap este megyünk vissza Pestre, ha meglesz a gazdi akkor nekünk kell visszahozni ide?
2017. jan. 1. 11:16
15/22 anonim válasza:
Ezek közül az a baj az összes túl fűszeres egy kutyusnak. Mi a köret? Inkább azt add.
Valami kis leves kellene , hogy folyadékhoz is jusson.
Biztos, hogy husky?
Nem értem ki haby elszokni egy két hónapos babát, fajtatol független. Ezért rakattam be a chipet ahogy lehetett.
Nem tudom, hogy nektek kell e visdza vinni ha meglesz a kutya, én elmennek érte ha az enyémrol lenne szó..
2017. jan. 1. 11:45
16/22 anonim válasza:
2 hétig vagy köteles keresni.
2017. jan. 1. 11:45
17/22 anonim válasza:
Noé allatotthon face oldalara lehet feltolteni talalt kutyisokat.
Illetve a helyi menhelyen is jelentsetek be mert ott fogjak keresni a gazdik
2017. jan. 1. 13:12
18/22 anonim válasza:
2 hétig vagytok kötelesek keresni a gazdáját, utána (amennyiben nem jelentkezik érte a gazdája) megtarthatjátok, ha szeretnétek, vagy menhelyre is beadhatjátok (de az egy 8 hetes kiskutyának elég borzasztó lenne) , vagy kereshettek neki új gazdát interneten. Ha Pestre felviszitek a kutyust, és megtaláljátok, akkor normál esetben a gazdinak kell érte menni, ti csak segítettetek és ha volt olyan hülye, hogy hagyta elkószálni ezt a szegény kis kölyköt, akkor vállalja a következményeket. Csak akkor adjátok oda bárkinek is, ha tudja bizonyítani, hogy az övé (akár oltási könyvvel, vagy bármi olyan információval, amit csak ti meg a gazdi tudhat).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!