A szomszéd kutyája kiszökött és meg van őrülve, mit tehetünk?
Be voltak zárva, a szomszédék elmentek valahova bulizni. Mi nemrég értünk haza és kint volt mind a két kutya az utcán Kaukázusiak, azt hiszem...tehát bitang nagyok. Párom próbálta behívni hozzánk, de morgott nagyon. Hívtuk a szomszédot de nem veszi fel, nyitva hagytuk a kaput, raktunk ki egy kis kaját hátha bejönnek. De már csak az egyiket látom, a nagy durrogtatásra az egyik elszaladt :(
Aggódom értük, mit tehetek?
Szétkapták a kerítést.Ekkora kutyáknál ez nem nagy ügy.
Nem kellene Velük foglalkoznod, mrlert ha fél akkor támadhat is.Sajnos ez egy agyament éjszaka s durrogtatással.
Az én kutyumat még korábban kivittem,most már nem tudnám
mert elvackolt,úgy kell néha simogatni,mert fél...
Próbáld őket hívogatni. Ha meglátják, hogy hívtad őket, biztosan visszahívnak. Esetleg a gyepmesteri szolgálatot értesíthetnéd, ha a gazdik nem kerülnek elő, mert egy kaukázusi veszélyes, ha szabadon van, ráadásul baleset is érheti.
Azt az egyet meg próbáljátok bezárni. Majd írd meg, hogy sikerült-e! Szorítunk.
Hol laktok?
Albertirsa és Pilis között elütöttek egy kaukázusit.
Akkor is az a véleményem,hogy ez egy agyament éjszaka,
agymentes robbantókkal.Ha valakinek jó kedve lesz azmttól,hogy robbantaz egy gyökér köcsög.Ilyenkor többszáz házikedvenc szétszakad,úgy hogy soha többé nem látja a gazdit.Ez ügye nem érdekes?! Most lehet pontozni
pirmániások!
# 6-os, teljesen egyetértek. Viszont vannak olyanok, akiket nem érdekelnek abszolút az állatok. Nekik mondanám, hogy ez a kicseszett durrogás a kisbabákra, idősekre sincsen jó hatással, de valószínű, hogy ez sem érdekelné őket. -.-
Kérdező, ezt az előbb láttam a facen, talán hívhatnád őket: [link]
Amúgy én kutyásként nem értek egyet. Oké, a petárda hülyeség meg tilos is. De a tüzijáték szép és hozzátartozik a zaj a szilveszterhez hiszen hagyományosan az ártó szellemeket űzzük el vele.
Itt a mi, állattartók felelőssége hogy biztonságban tartsuk őket. Ha valakinek derogál bevinni a kutyáját az utána ne itt sírjon. Idén mindenkinek 365 napja volt kitalálni hova teszi a kutyáját hogy ne szökjön ki.
Tudjátok ez a sok sipítozás pont olyan mint hogy a máv is meglepődik ha leesik a hó.
Ha valaki elővigyázatos és megesik a baj az tényleg szomorú de általában nem ez a helyzet... plusz mindenki ismeri a kutyáját amelyik annyira félős azt már nem kell kivinni esti sétára nem lesz baja ha meg fél nem is szìvesen megy ki.
Most mi is mar a kertbe is pórázon visszük ki, mivel ha netán megugrana lehet hogy átférne a kerítésen ha nagyon-nagyon akarna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!