Moco22 kérdése:
Megállapítható egy DNS tesztből, hogy egy mix. Kutya milyen fajtából tevődött össze? Pl. Azt tudom, hogy a kutyámban van chihuahua, de a másik fajta szerintem pincher, amiből lett Ő. Na ezt meg lehetne tudni, hogy ebből még abból van?
Figyelt kérdés
2016. dec. 31. 10:22
1/9 anonim válasza:
Van az a pénz a világon. Csak kétlem, hogy bárkinek megérné a kutya árának a többszöröse a vizsgálatot.
4/9 anonim válasza:
Én nem tudom biztosan, de max akkor szerintem, hogyha 2 tk-s fajtából összehozott kutyáról van szó, mert ha a CSIVAVA nem tk-s, akkor már eleve nem csak csivava, hanem csivava mix csak az egyik fele.... stb...
5/9 anonim válasza:
Hahh, ez vicces, amit elolvastam. Ennyi pénzért már jobb ötletem van, vegyenek törzskönyves kutyát, és akkor nincs kérdés. Plusz jó eséllyel egy egészséges kutyát kap cserébe.
6/9 anonim válasza:
Vetgen laboratorium Amerikában szerintem csinál ilyet.
7/9 anonim válasza:
A legtöbb tenyésztett kutya több fajtából jött létre. Olyan, hogy csak pincher, vagy akár spanci, nem igazán kimutatható.
8/9 A kérdező kommentje:
Nem viccelődtem, szimplán csak kíváncsi voltam. Köszönöm a válaszokat. BUÉK mindenkinek!
2017. jan. 1. 05:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!