Vennétek innen kiskutyát?
www.reedygold.hu
Nekem nagyon fura hogy coopert azóta nem viszi kiállitásra mióta megvan daisy és ez van gillel is. Amugy nekem minden más szimpatikus csak olyan mintha a régi kutyákkal nem foglalkozna. Ti vennétek innin kutyát?
a honlap alapján nekem rögtön igényesnek tűnt.
ha beírod pl.google-ba kihoz pár dolgot róla és mindegyik pozitív.
Az, hogy Coopert már nem viszi annyit ide-oda az szerintem egyszerűen azért van mert a kutya már 6 éves, gondolom amit ki lehetett azt kihozta belőle, és most már a fiataloké a pálya, már nekik kell bizonyítani.
Szóval nekem összességébe szimpatikusnak tűnnek.
Lehet,hogy a pénz miatt nem viszi. Attól,hogy nem viszi kiállításra,még foglakozhat vele,de az is lehet,hogy a kutyái nem érnek el elég jó helyezést.
Sajnos az idei évben én is egy kutyával tudok "nyomulni". Így ha a fiatal kanom eléri a juniur champion címet,utána kisit "félreteszem" és a szukámat fogom hordani.
Nem, mert eszemben sincs goldent venni. :))
Ezek a kiállítási eredmények egyébként semmitmondóak, a legtöbbjét mkszen szedte össze, normál kiállításon egy championhoz elegendőt sem tudott összekalapálni.
De attól még szeretheti a kutyáit, szűrési eredményeket is mintha láttam volna.
Ha csak hobbynak szeretnéd, nincs gond velük, a kiállítások sztárját ne itt keresd.
Én nyugodt szivvel felkeresném.
ha már a kutyának megvan a HJCH, és a HCH eredménye, utána már felesleges kiállitásra vinni. De itt látok munkavizsgákat, fajtakiállitást, szüréseket, szerintem jó kennel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!