Az normális hogy a VMP vitamin tablettát úgy eszik mintha jutifalat lenne?
Direkt finomra csinaljak vagy mi? Doktorno irta fel a kutyaimnak mondom remek lehet megint trukkozni. Bele is tettem valamibe. Egyik kutya lenyelte, szuper. A masik kikopte. Na mondom harc lesz. De aztan megszaglaszta es siman megette o is.
Azota a reggeli osztasnal ugy fel vannal ajzva mintha virslit kapnanak...
Direkt finom vagy csak van benne valami ami nagyon kell a
kutyak szervezetenek es azt erzik?
Szerintem normális. A vitaminos pezsgőtablettámat én is élvezeti cikknek tekintem :D
Nyilván nekik is ízlik a saját vitaminos tablettájuk.
Doktorno irta fel. Egy dobozzal 2 kutyanak. 50 napig lesz eleg
Az egyik kutyusomnak rendkivul alacsony a vorosverteste/sejtje??? 200 helyett 25. A masiknak is volt ilyen gond de nem tudjuk mitol... mar kaptak szelesspektrumu fereghajtot is. Az egyiken mar tul vagyunk egy antibiotikum kuran most a masikkal is azt csinaljuk (a feherversejt meg magas...) es kapjak a vitamint.
Amugy nem tunnek betegnek. Esznek isznaksokat rohangalnak. Csak az ivartalanitas miatti vervetelen bukott ki. Eleg sok macskaszar van az udvarban azert kaptak ferrghajtot is de nem jott ki beloluk semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!