Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit érdemes venni a Frashnapfb...

Mit érdemes venni a Frashnapfban? Nektek milyen bevált termékeitek vannak onnan?

Figyelt kérdés

December 31-én lesz ugye ez a nagy akció, es ugy gondoltam h jo akkor most elmegyek, viszont eddig csak 1x-2x voltam, es csak egy konzervet meg egy pastétomot vettem. Amire most nincs szükségünk:

Kutya táp (Brit Premium-ot vettünk), Kutyahám (Julius-K9) Kutyaruha, fekhely (en szeretnék majd neki csinálni)

A táplálék kiegészítők mindig jól jönnek, csak nem tudom abból melyik a jo fajta. Alapvetően n szoktam szuperprémium minőségű kutyakaját venni, de most sztm megengedhetem magamnak.

Ami még fontos: sajnos a kutyám nem ehet csontot (lágyéksérve miatt, de januárban műtik) pedig vettem volna neki szívesen őzlábat😂

A márkákat nem azert írtam oda h felvágjak, hanem h tudjátok h abból van jó minőségű, es nem kell ;)

Nem tudom h milyen K9-es termékek vannak, de ilyeneket szeretnék venni: [link] , [link] , nem tudom h ezek ebben a boltban is elérhetőek.

Nem nagybevásárlást akarok tartani, csak néhány finom fa lattal szeretném meglepni a kutyámat (vizsla) :)

2016. dec. 29. 09:53
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek:)

Utolsó:igen amikor múltkor voltam megnéztem, és azert nem vettem mert tényleg szinte csak gabona alkotja:(

2016. dec. 29. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!