Csak számomra idegesítő, hogy akármerre nézek a facebookon, mindenhol csak kutyák és kutyák?
Első vagyok... egyébként sok esetben én is többe nézek egy kutyát .. mert a kutya teljes mértékben a "gazdájától" függ... ameddig egy ember magától.. nem minden esetben, de minden esetben tud tenni magáért.. :)
Úgyhogy ahogy először is írtam.. mindenkit zavar valaki vagy valami :D Minek bosszankodsz ilyenen ? :D
Engem nem zavar... Inkább jobban hogy az ismerőseim vállalhatatlan képet tesznek ki magukról aztán kommenekbe meg megy a sziivecske meg a "jól nézel ki","De szép *.*" és hasonlók. -.-" De a kép nem minőségileg rossz hanem egyenesen gáz...
Persze Mindenkit más zavar, meg tudom érteni ezt is.
Gondolom tisztában vagy, azzal hogy hogy működnek a közösségi oldalak. Minden egyes kereséssel, meglátogatott oldallal a böngésződ sütiket ment el. Mivel a közösségioldalak fő bevételi forrása az irányított reklámok, posztok így aki sokat keres kutyákra annak kutyás hirdetéseket, csoportokat és bejegyzéseket prioritással fogja mutatni és ez igaz más témákra is.
Ha pedig az ismerőseid/csoportok/oldalak rakják ki ezeket a képeket, bejegyzéseket akkor javaslom a törlés/kilépés/leiratkozás gombot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!