Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tegyek? Milyen időbe...

Mit tegyek? Milyen időbe lehet majd állandóan kint az udvarba?

Figyelt kérdés
Van egy két hónapos kiskutyánk, egyenlőre a hideg miatt bent él velünk a házba, de megőrülünk tőle, mindig volt kutyánk, de kint, öcsémék suliba, anyám dolgozik, én meg egyetemista vagyok, vizsga időszak van, megint egyedül vagyok vele otthon, állandóan sír, játszok vele, adok neki enni, takarítok utána, de tanulnom is kéne, nem tudok vele állandóan foglalkozni.Van egy ngy kertünk, ott már háza is van, de ég bent tartjuk a hideg miatt, kimehet-e vagy még maradjon bent, esetleg éjszaka legyen csak bent vagy még korai. Előre is köszi mindenkinek!

2016. dec. 28. 09:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, ki vitte haza a kutyát, ki vállalta, ki akarta. Na annak kellene megoldania elsősorban a vele való foglalkozást.

Kertbe ilyen idős korban nem csak a hideg miatt nem ajánlatos kitenni, hanem mert még nagyon szüksége van a társaságotokra, szocializálódnia kell, stb. Nem egyedüllétre egész nap az udvaron, még akkor sem, ha nincs hideg.

Szólj a gazdájának (aki akarta és hazavitte), hogy legyen szíves foglalkozzon vele ő.

2016. dec. 28. 20:34
 12/14 A kérdező kommentje:
köszi neked is utolsó!
2016. dec. 28. 22:34
 13/14 anonim ***** válasza:
60%
Bocsi, csak azért javítok ki egy-két dolgot a leveledben, mert egyetemista vagy, és egy egyetemistának illik tudni, hogy nem időbe lehet majd kint, hanem időben, nem a házba él, hanem a házban, a vizsgaidőszak egy szó, nem játszok vele, hanem játszom vele, mert a játszik ikes ige, (ő játszik - és az ilyen I. sz. 1. személyben -m ragot kap), tehát játszom vele. Ne haragudj, de ezeket nem árt, ha tudod. Szerintem meg majd tavasszal költözzön ki a kutya állandóra a kertbe.
2016. dec. 29. 13:25
 14/14 A kérdező kommentje:
nem veszem bántásnak, nem figyeltem a helyesírásra, legközelebb fogok, mérnökin mást kérnek számon :)
2016. dec. 29. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!