Szuka kutya viselkedése párzás után?
1. Ne mászkáljon ki.
2. Ivartalanítsd.
3. Ha látod, hogy valami nem oké vidd orvoshoz.
"na akkor tisztázzunk valamit! 1. a kuty kinn van igen kinn van hosszú a szőre hullikés.. meg nekem soha nem volt benn a kutya falun a kutyának kinn a helye :D nem panelba lakom, nem viszik el nem ölik meg meg semmi ilyen hülyeség,"
Tényleg tisztázni kell néhány dolgot:
1. A kutyádat KÖTELES vagy kerítésen belül tartanod!!! Törvény kötelez rá!!!
2. Ismerősöm foxija szintén önsétáltató volt, és egyszer szétvágott hátsó lábbal ért haza... nyilván valakinek nem tettszett, hogy nála mászkál hívatlanul. Igen, falun.
3. az én pitem is egyszer majdnem megölt egy kertünkbe tévedő beagle-t. SZóval ne hidd, hogy nem lesz baja a kutyádnak.
És sajnálom, hogy vidéken még mindig ilyen retardált emberek élnek, akiknek teljesen normális, hogy az utcákat rója a kutyája, aki félévente ellik egy almot.
Ivartalanításról még nem hallottál??? Esetleg állatorvosról? ÉS ha mérget evett a kutyád? Azt sem tudod merre járt!
Hallod, neked minek kutya????
A kutya inkább beteg, de nem depis, az biztos.
Érdemes lenne elvinned állatorvoshoz, és egyben megbeszélni az ivartalanítást is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!