Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyam nagyon beteg, tudnato...

A kutyam nagyon beteg, tudnatok segiteni?

Figyelt kérdés

A kutyusom par hete elkezdett kohogni, kapott synalux nevü gyogyszert.

Mire vegeztunk a kuraval addigra elmult ugyan a kohogese, de most mar nem eszik nem iszik, nagyon levert, bagyadt. Ölben kellett elvinnem az orvoshoz, kapott ujabb antibiotikum, gyulladascsokkento injekciot. Az orvos mondta hogy lehet hogy szorulasa van, mert laza nem volt. Adtunk neki etolajat, volt szeklete is. Par falatot bele tudtunk eroltetni, de nincs jol. Az orvos meg nem mond semmit.

Mi lehet a baja? Volt mar valakinek hasonlo? Nagyon felek hogy nem eli meg az ujevet.

2016. dec. 24. 14:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Sajnalom🙁 de azert vannak jo dokik csak nem konnyu megtalalni oket. Nalunk a rendeloben ahova visszuk a kutyakat mindig egy gyors altalanos felmerest is csinalnak. Fulebe beleneznek, meghallgatjak a szivet kolykoknek megnezik a hereit. Gondolom ha vette volna a faradtsagot a sziv meghallgatasara akkor kiderult volna...

A kovetkezo kutyusodnak mindenkepp masik dokit valassz. Nagyon sajnalom. Aterzem mert nekem is iden halt meg a kutyisom es anyukameknak is. Szornyu tragedia mindig. Kitartast!

2016. dec. 26. 21:00
 12/15 anonim ***** válasza:

Borzalmas... Részvétem :(

Egy idősebb kutyánál köhögésnél kell szívproblémára gondolni egy orvosnak - bár nem tudom mennyi idős volt a kutyád.

2016. dec. 26. 21:07
 13/15 A kérdező kommentje:
Idös volt mar. 12-13 eves, de akkor is rossz erzes, hogy megmenthetö lett volna. De legalabb azt is megtanultam hogy nekem kell kitanulnom az orvosi szakmat ha jo munkat akarok.
2016. dec. 27. 08:55
 14/15 anonim válasza:
Őszintén sajnálom szegénykét. Én ezért nem szeretnék saját háziállatot. Depressziót kapnék, ha meghallanám hogy meghalt. Lehet hogy ezért sokan hü*yének néznek, de sajnos ez az igazság.
2016. dec. 28. 19:08
 15/15 A kérdező kommentje:
Nem azert kapnal depressziot, ha meghallanad hogy meghalt. Azert kapnal ha egy hetig apoltad volna, mindent megtettel volna hogy meggyogyuljon, es akkor halt volna meg. Na ez is emlekezetes karacsony marad az biztos.
2016. dec. 28. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!