Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek jó gazdája lennék...

Szerintetek jó gazdája lennék egy Németjuhász kölyök kutyának?

Figyelt kérdés

Rólam annyit kell tudni, hogy 20 éves lány vagyok, tanulok még, és nagyon sok szabadidőm van, de ha majd elkezdek dolgozni, akkor is mindig szánok időt a kutyára. Még szüleimmel élek, ők bele egyeznének, most is van egy Vizslánk, de ő apukámé, szeretnék egy SAJÁT kutyát akit én nevelek fel, az én elveim alapján. Nem volt még ilyen fajta kutyám, de tudom, hogy erős kéz kell hozzájuk, és következetes nevelés. Már mindennek utána néztem, 1 éve gondolkodom ezen, még nem most szeretném hanem 1-2 év múlva.

Tenyésztőtől venném, és azzal a táppal etetném amit a tenyésztő is etetett, megfelelő oltásokat beadatnám neki, vennék neki felszereléseket, egészségére is oda figyelnék.

Napi 2-3 órát tudnék vele foglalkozni, hétvégén többet is. Kertes házban lakom, de kinti-benti kutya lenne, mehetne ahová szeretne. Vinném persze kutya oviba, majd kutya suliba, és ha már az alapok meglennének, ÖV-ben is gondolkodom.

2016. dec. 24. 14:07
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Persze, tudom egy NJ más :)
2016. dec. 24. 17:49
 12/16 anonim ***** válasza:

Az a baj a terveddel,hogy még otthon laksz.Mi van ha két év múlva elkezdesz dolgozni és elköltöznél. De nem találsz olyan albérletet,ahova kutyát vihetnél?

Nagyon nem szeretik az állatokat, kb kizárt,hogy németjuhászt vihess magaddal bármelyik albérletbe is.

A másik meg,hogy ki tudja hogy fogsz keresni,megengedheted -e magadnak az állattartást.

Én még várnék a helyedben,legalább amíg elköltözöl.

Én is hasonló helyzetben vagyok, de saját házam lesz,szóval nem kell attól tartani,hogy albérletben hova vigyem az állatot.

2016. dec. 24. 19:42
 13/16 A kérdező kommentje:
Igazad van,várok még vele :)
2016. dec. 24. 19:45
 14/16 anonim ***** válasza:

Jó gazdája lennél, de azt gondold végig, hogy a következő 10-15 évben is ugyanilyen jó gazdája tudsz-e lenni?

Munka, szerelem, esetleg majd családalapítás mellett is?

Ha elköltözöl, olyan helyre kell költöznöd, ahova őt is tudod vinni.

2016. dec. 24. 22:14
 15/16 A kérdező kommentje:
Mindenképpen. Egy kutya 10-15 évre szól, nem 1 évre. Jönne velem ahová csak megyek, úgy alakítanám hogy neki is jó legyen.
2016. dec. 24. 22:31
 16/16 anonim ***** válasza:
Majd meglátjuk hogy az élet is így akarja-e. Soha semmi sem fog úgy történni mint az elképzeléseidben.
2016. dec. 24. 23:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!