Hogy számoljam ki, hogy mennyi kaját adjak egy 13,5 kg-s kutyának? (Képl
5 hónapos, beagle.
Tápot eszik vagy főzök neki.
Ezért nem tudom, hogy akkor mennyi kaját kapjon.
Ha csak tápot enne könnyebb lenne.
Most három napot nem voltam vele és látványosan hizott.
Azért csatolOM a linket, hogy megtudja nézni aki szeretne, hogy milyen a testalkata stb.
Előre is köszönöm a
válaszokat.
Köszönöm első a választ, nem reklámtok van szó.
Megpróbálom így, az a baj imád enni én meg mindig meglagyulok neki.
Kölyök beagle... Ajánlom a dog chow kölyök kutya tápját, ha nagyobb lesz, akkor josera vagy eukanuba, akár royal cannin. Mindkettőnek a csomagolásán fel van tüntetve, hogy mennyit kell adni, plusz van mérőpohár is van hozzá, vagy felnőtt vagy diétás táp. Ha elmúlt 1 éves, akkor át lehet váltani a napi 2x étkezésről napi 1x étkezésre, egészen 7 éves koráig. Főzni felesleges neki, mivel az is hízlal, a kutyafajta pedig alapból hízékony.
A kép alapján a kutyán minimum 5-8 kg plusz van, ha nem veszed vissza a kaját, akkor rá fog menni az ízületeire, rosszul fog növekedni és formálódni, rossz lesz a tartása vagy el fog deformálódni akár a lába is. Ha nem akarod ezt, akkor kőkeményen be kell tartatni.
8kg plusz.
Ez nagyon nagy túlzás, a vele korabeli haverok is hasonló sulyuak.
Max 1-2kg felesleg van rajta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!