Porcproblémás kutyát lehet sétáltatni?
Figyelt kérdés
Kb. 40 kilós, és a jobb hátsó lába sántít. Elvittük orvoshoz, annyit mondtak, hogy porcproblémája van, kap zöld kagyló kivonatot. Nem tudom pontosan mi a baja, én nem voltam ott. Valószínűleg a porc van szétválva. Állandóan a kerítésre ugrál, és valószínűleg egyszer rosszul érkezett. Műteni nem műtjük egyenlőre, mert házban kellene tartani ezután, ő pedig nem bírja ki a házban, majd tavasszal megműtetjük, a hideg nem jó a műtét után. Így is ugyanúgy ugrál, szaladgál, amíg mozgatni bírja a lábát. Lehet vinni sétálni, vagy csak ártanék neki azzal?2016. dec. 20. 17:49
1/3 anonim válasza:
Akar menni? Tud menni? A kutya érzi mennyi elég neki, vidd sétálni ha szeretne menni, majd meglátod meddig bírja. Gondolom futtatni nem akarod csórit. Fájdalomcsillapítót nem adott az orvos? Mert fájdalma is lehet.
2/3 anonim válasza:
Azt írod, a kutya ugyanúgy ugrál, mint eddig. Akkor a séta mi a fenét változtatna az állapotán?
3/3 A kérdező kommentje:
Mindig akar menni szinte, nagyon ritkán van olyan, hogy nem akar. És igen, érdekes módon ugrál, szaladgál össze-vissza, de ettől nem sok baja lesz. Viszont múltkor elvittem 2 km-t sétálni, csigatempóban mentünk, 1 óra alatt jártuk meg, és másnap nagyon sántított.
2016. dec. 20. 20:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!