Furán viselkedik a kutyánk az elmúlt 3 napban. Szerintetek ez mi lehet?
Pár napja kezdte el, hogy keveset eszik, levert, csak kullog a-ból b-be, lógatja az orrát, meg elbújik a fürdőbe. Mindig csak akkor csinálja ezt, ha párom nincs itthon. Ahogy hazaér, a kutya körbeugrálja, rohan a játékaiért, teljesen észhez tér.
Eddig nem csinálta ezt, mostanában kezdte el. Szerintem ez egy újfajta hiszti lehet, mivel csak addig depis ameddig az "apja" nincs itt.
Gondoltam rá, hogy beteg, de akkor nem őrülne meg mikor párom hazaér.
Eléggé más munkakörben dolgozunk, így én rendszertelenül vagyok itthon, párom meg hétvégente, de most, mivel több szabija van, kiveszi a hétfő-keddet is. Lehetséges, hogy túlságosan hozzászokott a kutya, hogy mindig itthon van, és azért hiányolja? Vagy mi ez? És mit lehet kezdeni vele? Én ugyanúgy viselkedem mint mindig amikor kettesben vagyunk itthon a kutyával.
(A falkasorrendről tudni kell, hogy engem tisztel jobban a kutya, párom nemigen tudja erélyesen tiltani, engedékenyebb is.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!