A Dió jó név egy szuka kutyusnak?
Figyelt kérdés
Szombaton lesz egy szuka kutyám és Dió lesz a neve. Szerintetek jó ez a név egy szuka kutyusnak? Mármint nem olyan fiús nektek?2016. dec. 14. 21:49
1/16 anonim válasza:
Fiúsnak nem fiús. Nekem tetszik :)
2/16 A kérdező kommentje:
Oké, köszi a választ!
2016. dec. 14. 21:59
5/16 anonim válasza:
Ismerek 5 Diót, ebből mind az 5 fiú kutya. Szerintem is fiús.
Akkor már legyen Dia vagy Dina, legalább lenne benne valami egyedi.
6/16 anonim válasza:
Jó név lesz :) a fifinel mindenképpen jobb
7/16 anonim válasza:
Szerintem jó. Én egy szuka vizslát ismerek Dió névvel.
8/16 anonim válasza:
Több Diót is ismerek, mindegyik kan és az összes vizsla :D Ettől függetlenül jó név, szerintem unisex, nekem csak azért tűnik "fiús vizslanévnek" mert vagy négy ilyet ismerek, ergo rájuk asszociálok.
9/16 anonim válasza:
Tényleg, megkérdezhetem milyen fajta kutyusod lesz? Most még eszembe jutott a 4 vizsla után egy középkorú hölgy, akinek szintén 2 magyar vizslája van, az egyikük Kifli, a másik meg Bukta :D Nem tudom, mostanában rengeteg a vizsla, mondjuk bagoly mondja verébnek, mert az én egyik blökim is az, mondjuk ő német vizsla (mentett, fajta jellegű keverék inkább). Meg ismerek még Muffin nevű vizslakeveréket és az egyik foxinak pedig (zsemle színű), Prézli a neve... Szép is a kutyás élet :D
10/16 anonim válasza:
Akkor legyen Dia:) Amúgy szerintem elmegy szuka kutyának is, de egyébként tényleg, először fiú kutya jut eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!