Költözes kutyával Szerbiábol Magyarországra?
Sziasztok, szeretnék magyarországra költözni.
Van egy 5 éves palotapincsim, és semmi fogalmam sincs aról hogy mit csináljak.
E bírja valaki mondani nekem, hogy hogyan vihetem be magyarországra. Milyen papírok kellenek, stb.
Azonkívül, van-e valami amire különlösen figyelnem kell ha kutyát akarok tartani magyarországon?
Előre is köszönöm a lehetséges válaszokat!
Sajnos csak az utolsó kérdésedre tudok válaszolni:
Semmilyen papír nem kell. Oltási könyv (de ez alap). Ennyi. Nagyon szomorú amúgy itt a kutya - de egyáltalán az állat - tartás. Szerintem nagyjából mi vagyunk az utolsók az állattartás színvonalát illetően. Borzasztó :(
De semmi esetre sem akarlak elkeseríteni,főleg a városokban már egyáltalán nem létezik a falusi felfogás.
Sok sikert az utazáshoz! :)
Rendszeresen, évente van oltva a kutya, az utolsó oltást kb egy honapja kapta.
Van egy kék kiskönyve, ahol minden oltás be van írva, és a könyvecskén írja hogy passport for dog and cats.
szerintetek ez elég?
#2 tudom oda ítam hogy az utolsó kérdésre tudom csak a választ XD az utolsó kérdés:
"Azonkívül, van-e valami amire különlösen figyelnem kell ha kutyát akarok tartani magyarországon?"
Nincs ilyen,mint például Németországban a kutyaadó. Chip,oltások,oltási könyv. De ezek a határon való átkeléshez is szükségesek. Különleges dolog nincsen
köszönöm az eddigi válaszokat.
szóval, legjobb lesz ha meglátogatom az állatorvost és jól kikérdezem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!