Ekkora ormótlan nagy baromságot láttatok már? :D
Komolyan annyira imádom mikor engem hülyéznek...közben ő sem okosabb egy mogyorónál. A szöveg:
Az ivartalanítás leghamarabb első ellés után ajánlott, mivel így kisebb esélye van arra hogy rákos legyen. Másrészt az ivartalanításkor ajánlott meghagyni a kutyus petefeszkeit, elég csak a petevezetekeket elvagni, mivel, ha kiveszik a petefeszkeit akkor felborul a hormonhaztartasa és emiatt több betegséget elkaphat, mint a nem ivartalanított állat! Szerintem nem kellene hozzá nem értőknek erről filozofalnia, vagy ha mégis ért hozzá akkor bizonyítsa be, esetleg egy állatorvosi diplomával, vagy pl azzal hogy valami értelmeset szól hozzá, amit meg is magyaráz. Egyébként is, sztem csak a jelenlegi gazdának valamint majd az új gazdának lesz hozzá köze, hogy a kutyus milyen állapotban van, s milyen papírjai vannak. Ja és persze ők döntik el hogy meg hagyják e nekik a nemzés lehetőségét vagy sem. Elizabetta, csak azért mert van egy törzskönyves akitád attól még nyugodtan csendben maradhatsz! Szerintem nagyon sok olyan tagja van ennek a csoportnak aki már jóval több papírokkal rendelkező kutyust felnevelt, tenyésztett, ivartalanított vagy akármi, mégis csendben van, és nem alacsonyitsa le magát. Mert ezzel a folytonos ivartalanitasoddal valóban kezdesz unalmas lenni, te is és még néhány másik ember is szerintem.. Az hogy elolvastál az interneten egy két blogot megsugom hogy nem leszel kutya szakértő, ahogy más sem!
Mi a véleményetek erről igaza van bárhol is? Szerintem rakásra hordott hülyeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!