Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hova temethették el?

Hova temethették el?

Figyelt kérdés
A kiskutyám egy éve meghalt.Sajnos mivel nekünk nincs kertünk ezért az orvos felajánlotta,hogy nekik van egy helyük ahova eltemetik az állatokat hogy oda elvinné.Elvitte.De azóta olyan rossz,mert fogalamam sincs szegényt hogyan temették el.Megkérdezni meg nem merem.Hova szokták elvinni a halott állatokat? Előre köszi
2010. máj. 2. 11:21
 1/10 A kérdező kommentje:
Mármint, hogy tisztességesen temetik el?
2010. máj. 2. 11:23
 2/10 anonim válasza:
Bárhová eláshatták, szerintem higgadtan érdeklődd meg...
2010. máj. 2. 11:26
 3/10 anonim válasza:
Eléggé valószínű hogy tisztességesen temették el vmi állat temetőbe,de az is lehtséges hogy dögkútra vitték!
2010. máj. 2. 11:26
 4/10 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszoló, azért az utolsó szavaidat nem kellett volna leírnod!!!
2010. máj. 2. 11:29
 5/10 anonim válasza:
Bocs,de lehet hogy ez az igazság!Ez van.
2010. máj. 2. 11:30
 6/10 anonim ***** válasza:

Hát jah, az érzéketlenségnek is vannak határai, az utsó előtti nem ismeri azt a határt...

Simán megkérdezheted a dokit, nem bunkóság, és még csak félned sem kell. Jogod van tudni:))

2010. máj. 2. 11:31
 7/10 anonim ***** válasza:

Az is lehet, hogy megsemmisítették a testét, elégették.

Ezt most nem rosszindulatból mondom egyébként, de tényleg előfordulhat..mindenesetre kérdezd meg.

2010. máj. 2. 11:37
 8/10 anonim ***** válasza:

Nekem a cicámat el kellett altatni. Január volt, a föld befagyva, először azt mondtuk, hogy nem akarjukl elvinni a testét (a doki ajánlotta fel, hogy ott lehet hagyni). Felvilágosított minket, hogy ilyenkor a gyepmesteri telepre szállítják az elaltatott állatkákat. Én ebből úgy gondoltam, annyira szép dolog nem történhet ott velük, de bele sem akartam gondolni. Végül úgy döntöttem, az én macskám megérdemli, hogy a kertemben legyen eltemetve, így hazavittem, és felcsákányoztam a földet. Baromi nehéz volt, de engem is iszonyúan kínozna a tudat, hogy a gyepmesteri telepen mi történt volna a testével.

Nem tudom, nem állíthatom biztosan, de szerintem semmi szép és jó...

2010. máj. 2. 11:45
 9/10 anonim ***** válasza:
Állatorvos KIZÁRT, hogy kisállattemetőbe viszi, gondolkodjatok már, ki járt már olyan szép, nagy kisállattemetőben, ahol nem kellett fizetni?... Igaza volt az egyiknek, vagy elhamvasztották (de nem kegyeletből, hanem a fertőzésveszély miatt...) vagy dögkút. Ha valaki nem maga temeti el az állatát, így jár. Egy állatorvosnak még nyugaton sincs ideje, pénze meg kapacitása arra, hogy a rendelő kertjében ingyenes kisállattemetőt tartson fenn.
2010. máj. 2. 15:22
 10/10 anonim ***** válasza:
64%

Az utolsónak igaza van. Az állatot eltemetni egyrészt idő és fáradtságos munka, másrészt a kisállat temető sok pénz is. Aki annyira nem képes, hogy eltemesse a sajátját, az ne várja, hogy más pusztán jó szándékból megteszi.

Még az állat elhamvasztása is pénzbe kerül, így sanszos a dögkút.

Szerintem csak megakart nyugtatni a temetős szövegével, hogy azt hidd, jó helyre került.

2010. máj. 2. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!