Mindenkitől azt hallom hogy száraz táppal kell etetni a kutyákat Miért?
Vannak olyan kutyák fajtától függetlenül akik nem szeretik..
Én érzem hogy az jobb nekik de hogy pl egy embernél is folyamatosan ugyan azt a száraz kekeszet vagy kenyeret kelljen ennie....
En voltam a 6.-7. Es jól le lettem pontot a mert merek csirkét es drága tápot, konzervet sőt meg geszenyepuret is adni szegény jószág nak.
Aki egyébként agyban alszik...
A foga nem rohad, nem köver, az igaz hogy rágni a kell es erre jo a jobb minőségű drágább száraz táp de az önmagán nem elég es egészségtelen es szerintem ennél tobb gesztus jár a kutyáknak a szeretuk ert
11-re: attól, hogy egy kutya teszem azt a kertben van, nincs kib.aszva és nem moslékot eszik.
az én kutyám is kint van, egyszerűen azért, mert 10 percnél tovább nem is óhajt bent lenni. ez mellett száraz táp mellett külön neki főzött kaját kap. húsból.
biztos k.urvára szar élete van szegénynek...
Köszönöm a válaszokat. Második válaszoló, nem tudom minek kell egy embert lehülyézni csak azért mert máshogy gondolkodunk . Ellehet normálisan is mondani....
Nyolcas válaszoló én is épp erre gondoltam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!