Mikor válik fogamzóképessé egy kan kutya?
Szia.
Ha a kutyád már felemelt lábbal pisilt akkor már ivarérett. De amugy a normális ivarérés 8-9 hónapos korban kezdödik. Én nem hiszem hogy párosodni akart lehet hogy csak érezte a szagokat és az ösztöne igy diktált. Amugy játékbol is csinálhatta ha rövid ideig tartott. Az én kan kutyám kan kutyával akarta csinálni de az 1-2 másodparc volt én azt játéknak fogtam fel az ideje miatt. De ha már 10 másodpercnéltöbb azt már veheted párosodásnak de nem biztos hogy ivarérett rá.
Remélem segitettem.
Nem írtad, hogy a kutyus "fiú"-e vagy "lány"; egyébként nem is lényeges.
A kutyák ilyenkor (ebben az életkorban) állítják fel a rangsort egymás között! Nem érdekes, hogy lánykutyára, fiúkutyára vagy esetleg a Te lábadra ugrik rá! Ez a kutyáknál a dominancia megszerzésére irányul. Azért azt ne engedd meg, hogy rádugorjon, akkor tudni fogja, hogy Te vagy a Főnök!!! A többi kutyával ki fog alakulni a rendes kapcsolata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!