Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit csináljak ezzel a kutyával...

Mit csináljak ezzel a kutyával? Feljelentés?

Figyelt kérdés

A szomszéd kutyája átmászik az 1,70-es (!!!!) kerítésen és az én kertemben, mászkál, piszkít. A 1,5 évesemet félek kivinni a saját udvarunkra.

Már szóltam a szomszédnak, de nem hiszi el, hogy át tud jönni, Ő már csak tudja mikor reggel elmegy és este jön haza.

Tegnap megint szóltam neki, azt mondta megköti ha nincs itthon, de most megint ittvan.

2016. dec. 9. 09:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
74%

Egyébként én a szomszéd kölykök sírásától nem tudok aludni!

Nem tudom hova fordulhatnék....

2016. dec. 9. 17:42
 12/16 A kérdező kommentje:
Erdekes a mögöttünk, előttünk, masik oldalon élő szomszédoknak is van kutyája, soha nem jön át, nem vonyít. És a gyerekem nem sír órák hosszat, de ha sír is az biztos nem hallatszik be a házba, mint ez a dög.
2016. dec. 9. 18:17
 13/16 anonim ***** válasza:
Neked semmi se jó? Orulj hogy kikötötte szerencsétlen állatot. Persze hogy vonyit. Te is ezt tennéd ha hirtelen elvennék a szabadtsagodat
2016. dec. 11. 01:02
 14/16 anonim ***** válasza:
A villanypásztort a kerítés tetejétől tíz centire kell tenni, akkor a gyerek nem éri el még vagy tíz évig (ha elérné, se lenne semmi baja), a kutya szerintem max kétszer fog megpróbálni felmászni a kerítésre.
2016. dec. 11. 01:10
 15/16 A kérdező kommentje:
Azóta megvan kötve valakinek óriási kárt okozott az utcában,(leölte millió baromfiját) azóta 0-24- ben vonyít, már voltak itt a rendőrök is.
2016. dec. 14. 10:19
 16/16 anonim ***** válasza:
20%
Mondtam én,hogy fagyálló kell ide... :D
2016. dec. 14. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!