Magyar vizsla szukán neon zöld, vagy uv-narancs K9-es hám ál jobban?
Figyelt kérdés
E között a két szín között vacillálok, nem tudom, hogy melyik legyen. Több okból sem tudjuk rá személyesen a boltban (Freshnapf) felpróbálni rá, hogy hogy állna neki. A K9 oldalán ez az uv-narancs színű hám vizslán van, [link]
Köszi a segítséget :)
Ha esetleg ti is használtok ilyen hámot írjatok meg nyugodtan, hogy milyen kutyára milyen színben es méretben:)
2016. dec. 7. 22:59
1/8 A kérdező kommentje:
Áll*
2016. dec. 7. 22:59
2/8 anonim válasza:
Nekünk sima narancs van, szerintem az UV jobb :)
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :)
En mindenképpen feltűnő szint szeretnék, azert e kettő közül szeretnek választani:) de a sima narancs is biztos csini :D
2016. dec. 7. 23:07
4/8 anonim válasza:
Nekünk csak sima nyakörvünk van neon narancs. Szerintem jól áll neki :D
5/8 anonim válasza:
Inkább legyen nyakorv :D
- Nem puposit
- Könnyebben mozog benne a kutya
6/8 anonim válasza:
Barna színű kutyákon nagyon szépen mutat a ZÖLD szín, akár neon, akár nem.
Én zöldet vennék.
7/8 anonim válasza:
Szerintem a narancs jobb, főleg egy szukának. :) A zöldet én valami tricolor (pl beagle) kutyán tudom elképzelni. ;)
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mi mindenkinek:)
Sztm inkább az uv narancs lesz, mert az világít a sötétben:)
2016. dec. 10. 11:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!