Faj kutyák oltásai . Menyi van és mikre vannak?
Nem csak a fajtatiszta kutyákat kell beoltatni, hanem a keverékeket is.
Az kötelező oltásokat itt olvashatod el: [link]
Minden kutyának ugyanannyi és ugyanolyan oltások kellenek.
Ne haragudj, de csak úgy sugárzik az értelem a kérdésből. Ugye Te sem gondoltam komolyan, hogy egy németjuhásznak kell a parvo oltás, de egy tacskónak nem kell?
Minden kutyának ugyanaz az oltás szükséges, fajtától függetlenül.
Köszönöm a válaszokat
Azért hittem hogy csak faj kutyánál vannak ilyennek mert egy ismerősöm vet egy faj tiszta kutyát és sorolta hogy mire menyit költőt és nekem se más ismerősöm nem költőt ennyi féle oltásra igaz többi barátomnak keveréke is vannak nekem meg jobb esetben majdnem tiszta puli :D de az elöző is élt 15 évet (balesetbe halt bele) a mostani meg 11 ás 9 éves ek
az ismerősöd fajTAtiszta kutyát vett valószínű.
faj: kutya
fajta: németjuhász, puli, tacskó, stb.
Bocsi szúrta a szemem.
És a kölyökkori pltások minden kutyának egyformának kellene lenni, aztán hogy felnőtt korában évi egyszr elmegy és beadatja a veszettség ellenit (mert ez az 1 kötelező) és hozzá adat egy kombináltat az már minden gazdinak a szíve döntése. Ugyanúgy mint a féreghajtó elvileg 1x veszettség oltásnál ad a doki 1x 1 évbren, de én 2-3 havonta adok nekik. + a szívféreg elleni tabletta, ami nem olcsó mulatság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!