Tudnátok nekem mondani Sopronban kutyaiskolákat? Egy soproni kutyasuli általába mennyibe ker? Hogy működik ez az egész? Én is vihetném a kutyámat?
Sziasztok!
Az én kutyam retgentően makacs.
Nincsenek barátai,mert félénk,Morog meg odakap a gazdájának és a család többi tagjának és más embereknek is ha megakarják simogatni.Pórázon se nagyon tud menni,nem tud semmi trükköt,csak azt hogy Helyedre!
Ő egy 4 éves Bochon Havagnese.A többi kutya elől is elfut.Ennek lehet az az oka hogy faluból városba költöztünk?Így vihetem kutyasuliba?Kérlek segítsetek.
Google a barátod, nézd meg a soproni kutyaiskolákat, meg az áraikat, és válassz egyet :)
Nemhogy te is viheted a kutyádat, hanem neked _kell_ vinned, ha azt akarod, hogy neked működjön.
Hogy milyen foglalkozásra viheted, azt meg majd a sulival kell egyeztetni. Ha komolyan problémás, azt előbb külön foglalkozáson kezelik, és utána lehet csak nekiállni a rendes képzésnek és az igazán jó kapcsolat kialakításának.
Innen több kiképzőt ismerek, őket tudom javasolni.
A kutyád nem azért ilyen, mert költöztetek, mert szemét vagy mert makacs. Hanem csak és kizárólag azért, mert te nem nevelted és nem szocializáltad. Ha kimarad az életéből a megfelelő foglalkoztatás, mégis milyennek kellene lennie?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!