Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Tudnátok nekem mondani Sopronb...

Tudnátok nekem mondani Sopronban kutyaiskolákat? Egy soproni kutyasuli általába mennyibe ker? Hogy működik ez az egész? Én is vihetném a kutyámat?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az én kutyam retgentően makacs.

Nincsenek barátai,mert félénk,Morog meg odakap a gazdájának és a család többi tagjának és más embereknek is ha megakarják simogatni.Pórázon se nagyon tud menni,nem tud semmi trükköt,csak azt hogy Helyedre!

Ő egy 4 éves Bochon Havagnese.A többi kutya elől is elfut.Ennek lehet az az oka hogy faluból városba költöztünk?Így vihetem kutyasuliba?Kérlek segítsetek.

2016. dec. 5. 15:37
 1/5 bollocks ***** válasza:
66%
Ennek nem a költözés az oka, hanem hogy csesztél nevelni.
2016. dec. 5. 16:08
 2/5 anonim ***** válasza:
94%
Nem a költözés az oka, hanem a nevelés hiánya. Kutyasuliban segítenek.
2016. dec. 5. 18:39
 3/5 anonim ***** válasza:

Google a barátod, nézd meg a soproni kutyaiskolákat, meg az áraikat, és válassz egyet :)

Nemhogy te is viheted a kutyádat, hanem neked _kell_ vinned, ha azt akarod, hogy neked működjön.

Hogy milyen foglalkozásra viheted, azt meg majd a sulival kell egyeztetni. Ha komolyan problémás, azt előbb külön foglalkozáson kezelik, és utána lehet csak nekiállni a rendes képzésnek és az igazán jó kapcsolat kialakításának.

2016. dec. 5. 19:33
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Innen több kiképzőt ismerek, őket tudom javasolni.

[link]

A kutyád nem azért ilyen, mert költöztetek, mert szemét vagy mert makacs. Hanem csak és kizárólag azért, mert te nem nevelted és nem szocializáltad. Ha kimarad az életéből a megfelelő foglalkoztatás, mégis milyennek kellene lennie?

2016. dec. 5. 20:44
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2016. dec. 7. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!