Mik a tapasztalataitok az amerikai bulldogról?
Nekem nincs,mégis írok,bár kérted hogy ne.
Egy nagyon közeli ismerősömnek van egy 6 éves angol bulldogja.
Könnyű tanítani,lelkesen adja magát a feladatoknak. Szereti a gyerekeket és egyéb állatokkal is teljesen jól kijön. Nincs szüksége különösebb fárasztásra,fél óra lapdázás után hörögve és nyáladdzva dől ki... És ennyi az igazán aktív része a napnak. Én utálom mikor a gazda éppen elmegy kicsit (nem sok időre pl. wc-re)ő meg jön és jól összenyálaz. Az a kutya egy gazdás,rám nem hallgat,mintha tudná hogy utálom a nyálát és direkt törölné belém. Na meg a hörgés. A játék után pl leülünk beszélgetni,a kutya meg még vagy fél órán át nagyon durván és hangosan hörög. Idegesítő... Nyáron meg az ismerősöm azon problémázhat hogy ne hevüljön túl. De nyagyon szerethető állat. Összeségében a temperamentuma egy hálás beriné. De szegény elég életképtelen. Mondjuk én pont az az ember vagyok,aki nem bírja az ilyen kutyákat.
DE!!
Ettől függetlenül,mindenkinek tudom ajánlani aki el tud tekinteni a testi hibájitól.
Ez az én tapasztalatom és véleményem.
Szia!
A nagyszüleimnek volt amerikai bulldogja.Természetre nagyon kedves,okos,jól tanítható kutya volt,szerette a gyerekeket.Más állatokkal is jól kijött.Az idős nagymamám is simán el tudta vinni sétálni.Viszont kijött rajta egy igen komoly bőrbetegség,főleg nyáron,amivel az orvosok nem tudtak mit kezdeni,majd később az izületeivel lettek gondok.Egyébként egy nagyon szerethető fajta,a méretei ellenére nagyon barátságos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!