A kutyám füle viszket, be van gyulladva. Mik ezek a fehér (aftaszerű) sebek?
Igen a vakaràstòl van.
Buzmirigyet kinyomta az orvos?
Antibiotikum szuri is kellett volna a fülcsepp mellé.
Màr 24 òra alatt annyit kellett volna javulnia hogy alig vakarja a fülét.
Köszönöm a válaszaitokat!
Azt elfelejtettem írni, hogy beteg a kis drágám, és eredetileg azért voltunk dokinál. Felnyalt valami hasmenéses járványt... kapott antibiotikum szurit, illetve most szedi a tablettákat is, probiotikumot is. Javul a füle, megy össze a seb, illetve már nagyon keveset vakarja, de tegnap este észrevettük, hogy picit talán gennyes. Az antibiotikummal, otodine-val, és aloefirsttel akkor el fog múlni, ahogy múlik a betegsége is, nem?
A doki azt mondta, hogy a bélfertőzése miatt gyulladt be a füle is, csak én aggódóbb vagyok a kelleténél. De amint meglátom, hogy megint rosszabbodik, megyünk vissza a dokihoz.
Félre ne értsétek, egyáltalán nem pénz kérdése, meg ingyenes is ha visszaviszem kontrollra, csak nem szívesen viszem beteg kutyák közé, és nem szívesen teszem ki ennek a stressznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!