Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mennyi idősen és mennyiért...

Mennyi idősen és mennyiért lehetne eladni ezeket a keverék kutyákat? Vagy ne is kérjek értük semmit?

Figyelt kérdés

Tegnap születtek kiskutyáink (4 db), apjuk fekete fajtiszta németjuhász az anyjuk németjuhász keverék de van benne ilyen farkasölő juhász is vagy mi.

Szerintetek kellenének valakinek? Kérjek értük valamennyit vagy ingyen? Mennyi idősen érdemes?

Amúgy 3 fekete fehér hassal és egy ilyen barnás ilyen "patkány színű".

2010. máj. 1. 10:44
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
85%

Erre előbb kellett volna gondolni,nem??!!

Ennyi felelötlen gazdát,esküszöm a 6 éves lányom tudja már,hogy ivartalnitani kell a kutyákat,főleg ha nem tenyészetre szánjuk őket!

Mi is alig tudjuk már lassan eladni a fajtatiszta kutyákat,nem,hogy a keverékeket..

Nem.Nem kérsz értük pénzt,minimum 8 hetes korokig gondoskodni fogsz róluk,és bekéne adni nekük az oltást,több kutya oltása esetén akciokat is kaphatsz.

Így hátha átgondolod többször is akarsz-e szaporitani.

És ha kicsi szíved és eszed van,csak úgy adod oda a kölyöket,hogy ivartalanitási kötelességgel.

Vagyis ha nem ivartalanitják,vissza veheted a kutyát!

Van 3 kutyád,nem értem,hogy tudtál még 4 kölyök kutyád a nyakadra vállalni.

Hirdesd meg mindenhol ahol csak tudod,újságokba is.

Esetleg rendelőkben,boltokban kiteheted a kicsit képét,gyermek könyvtárba is kilehet tenni.

Mindenhol ahol csak engedik,minden ismeröst végig kérdezni és őkis kérdezzenek végig mindenkit!

4 kutyának talán még lesz helye,de az se elképzelhetetlen,hogy sintér vagy menhelyenen fognak kikötni.Mivel nem kistestű kutyák születtek és keverékek is és nagyából tudjuk az emberek felfogását erről a témáról.

Azt elmondom,hogy csakis a kutyák érdekébben írtam!

2010. máj. 1. 11:10
 12/20 anonim ***** válasza:
79%

Mint már írták előttem is, 8hetes korukban lehet őket elválasztani az anyaállattól.

Nem hiszem, hogy pénzt kéne kérned értük, örülj, ha valaki ingyen magához veszi a kölyköket. Ha minden kötél szakadna, tehát nem kellenek senkinek akkor legalább vidd el őket egy menhelyre, így adsz nekik még egy esélyt, hogy boldog családban élhessenek. És igen, az alap oltásokat illene beadatnod nekik(féregtelenítés, ilyesmi).

52-t azért kijavítanám: fajtiszta kutyákat nem kapsz 5-10ezer forintért, nagyon el vagy tévedve. Már egy kis beagle kölyök is 25ezer forinttól kezdődik... és akkor ebben még nincs benne az állatorvos stb. :-)

2010. máj. 1. 11:10
 13/20 anonim ***** válasza:
82%
Gratulálok,még egy felelőtlen ember,aki tudatlanságból engedi szaporodni a kutyáját!
2010. máj. 1. 12:04
 14/20 anonim ***** válasza:
Amúgy csak szólok,hogy ha ivartalanítsák sem biztos,hogy a kutya nem lesz vemhes...az osztálytársamék is ivartalanították és kiszökött a kutya és mégis lettek babák...amúgy ha kistestűek lettek volna én elfogadtam volna egyet:D
2010. máj. 1. 18:10
 15/20 A kérdező kommentje:

Persze majd a hülye ivartalanításra meg az oltásokra költöm a pénzt amióta élek mindig voltak kutyáink és egynek se volt semmi baja. Ha annyira féltem volna hogy kiskutyák lesznek akkor nem veszek egy szukát a 2 kan mellé!!!!

És ne ám má hogy nem kell senkinek, most is tele van a helyi újság hogy kiskutyákat keresnek!!!!!

2010. máj. 1. 18:13
 16/20 anonim ***** válasza:

Akkor miért itt teszel fel kérdést,nagyokos?Miért nem írod be a helyi újságba,hogy kiskutyák X összegért elvihetők?

Ha tényleg annyi kutyát keresnek,miért is altatják őket százával a gyepiken?

2010. máj. 1. 19:15
 17/20 anonim ***** válasza:

""Persze majd a hülye ivartalanításra meg az oltásokra költöm a pénzt amióta élek mindig voltak kutyáink és egynek se volt semmi baja. Ha annyira féltem volna hogy kiskutyák lesznek akkor nem veszek egy szukát a 2 kan mellé!!!!

És ne ám má hogy nem kell senkinek, most is tele van a helyi újság hogy kiskutyákat keresnek!!!!""

Remélem, anyád neked se adatta be a kötelező gyerekkori oltásokat :S x(

2010. máj. 1. 19:34
 18/20 anonim ***** válasza:
Azért szerzett szukát két kan mellé,mert tudatosan szaporítani akarta a keverékeket,ez jön le a szavaiból.
2010. máj. 1. 19:57
 19/20 anonim ***** válasza:

Akkor meg minek kell kutya, ha nem költesz pénzt a kötelező oltásokra, esetleges ivartalaníttatásokra? 2 kan kutya mellé, hogy lehet egy szukát venni úgy, hogy ki sincs ivartalanítva bmeg... Aztán meg sír a szád, hogy odaellett 4 kiskutyát. Na tessék, akkor te mérnem teszel fel hirdetést, hogy vannak elvihető kölyökkutyáid okostojás?

Gyűlölöm az ilyen szar alakokat amilyen te is vagy! Minek ilyeneknek állat, istenem...

2010. máj. 2. 11:31
 20/20 Akiteki ***** válasza:
Még nem késő lealtatni a szaporulatot.
2010. máj. 3. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!