Ki fog jönni a két kutya vagy nem?
Szoktatok járni más kutyák közé? Szokott idegen kutyákkal szabadon találkozzon?
Egy hónapos kutyát pedig ne akarj, mert állatkínzásnak minősül ilyen fiatalon elhozni egy kölyköt. Leghamarabb 8 hetesen hozhatod el. De miért akarsz egyáltalán egy 4 hetes kölyköt?
Ha tudjátok róla, hogy jól kijön más kutyákkal, illetve ha mégis helytelenül viselkedne, de ti le tudjátok állítani, tehát minden esetben hallgat rátok, akkor nincs akadálya az új kutyának.
Viszont a pulit 2 hónapos koráig ne hozzátok el, addig nem is lehet elválasztani az anyjától.
ezt így nem lehet megmondani
Ha a foxit normálisan neveltétek,szocializáltátok nem lesz baj
De miért kérdezed,te is mered a kutyát
bocs nem láttam hogy 1 hónapos
EL NE HOZD! AZZAL TÁMOGATOD A SZAPORÍTÁST ÉS AZ ÁLLATKÍNZÁST!
Ha a foxi kutyád jól kommunikál, játszik más kutyákkal, nem támad, nem agresszív, akkor ellesz a kicsivel is, akit majd szintén nevelned kell.
Ezt nekem kellene a legjobban tudnod, mivel te ismered a kutyádat legjobban.
Az egyik ismerősünknek elmondtuk hogy szeretnénk egy kiskutyát és aut mondták nehogy vegyünk mert nekik is volt egy 5-6 éves kutyájuk és vettek mellé egy kb 3 hónapos kutyust és a másik kutya 1 hónap mulva belehalt a bánatba!!! Mert jobban szerették a kiskutyát mint őt!!!
Én ügyelnék arra hogy Szofival és nagyon sokat törödjek, de most egy kicsit megijedtem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!