Mennyibe kerül az ebadó egy évre Nürnbergben az alábbi kutyafajtáknál?
Köszönöm, megfogadom :(
Ment a zöld kéz.
Komolyan nem megsérteni és lebeszélni akarlak, de nagyon nehéz rendesen nevelni egy kutyát úgy hogy nem tudsz semmit rendesen elmagyarázni. Tapasztalat. Én sem beszélek perfektül, viszont nekem van kutyám de nagyon nehéz. Nehéz elmondani az orvosnak ha baja van, idegeneknek magyarázkodni adott szituációban, kutyaiskolába is nehéz így járni....nem a legjobb. Kutyás barátokat is csak nagyon nehezen szerzel. Eleinte én sem hittem volna hogy ilyen nehéz, már kicsit bánom mert így nem tudok mindent megadni a kutyámnak. Szóval tényleg csak egy jó tanács.
és hogy válaszoljak a kérdésedre 132euro évente.
Ha beszéled a németet akkor mindent visszaszívok és sok sikert. Viszont ha nem beszeled a németet akkor is megpróbálhatod de ha elkezdted már nincs visszaút, folyton akadályokba fogsz ütközni. Azért sok szerencsét kívánok.
Milyen fajta kutyusod van?
Kölyökként került hozzád? Innen Németországból való?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!