Szerintetek milyet válasszak?
Már régóta szeretnék egy kis kutyust.Megsporoltam a pénzt es ideje már venni egyet tavaszra. Nos mivel nem tudok dönteni ezért a ti velemenyeitekre vagyok kíváncsi de csak POZITIV választ szeretnék.
Olyan kutyát szeretnék ami nyugodt és jatszos. Ami birja a telet és nem annyira hangos. Kb olyan személyisége legyen a kutyának mint amilyen nekem van:pörgős,vicces,mozgekony
Inkább a nagyobb szőrű kutya fajtákat szeretem mint pl. a szamojéd ,husky,shiba inu,akita inu,malamut de ezek sajnos nem hozzám valok.
Tudnátok a felsorolt kutyakhoz hasonlót ?
Egyenlőre fajtiszta szóval 30-40ezer.
Mondjuk pörgősebb.
Miért csak pozitív választ vársz? Nehogy kipukkadjon a kis zsugori álomvilágod?
30-40 ezerért egy beteges, bocsi, de nyomorék kutyát kapsz, és nekem több közöm van az adott fajtához, mint annak a szerencsétlen kutyának valaha is lesz. A törzskönyv nem felesleges burzsujkods, hogy heehh nekem ilyen kutyám van, han garancia, hogy azt kapod, amire a kutyás lexikonban ráböktél, pontosan azzal a tulajdonságokkal.
Gyűjts még hozzá, és találd ki, hogy igazából milyen kutyát akarsz. De tovbbra is fenntartom az örökbefogadást, mint alternatíva.
Egyes voltam.
Bemész egy vagy több menhelyre, elmondod a gondozóknak az elképzeléseidet. Ők pedig ajánlanak kutyákat neked. Kiviszel párat sétálni, persze egyesével, ismerkedsz velük. Biztos, hogy meg fogod találni a kutyusod. :)
30-40 ezerért amúgy sem tudsz fajtát vásárolni, tehát mindenképpen keveréked lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!