Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen idös korban lehet...

Milyen idös korban lehet elöször pároztatni a Yorki kiskutyámat?

Figyelt kérdés
Az első tüzelést ugytudom mindenképp kikell hagyni mert baja lehet.a következönél lehet? Ha valaki ismeri ezt a kutya fajt kérem írjon tanácsokat minden féle téren.
2010. ápr. 30. 10:41
1 2 3 4 5
 21/46 A kérdező kommentje:
na hát ez a sok okos ember.........minek kérdeznék én tenyésztöket itt mindenki mindent tud..ez szörnyü.de nagy baj hogy szeretnék kiskutyát..ezt nem hiszem el...mégis csak egy kutyárol beszélünk nem egy emberröl...
2010. ápr. 30. 12:36
 22/46 anonim ***** válasza:
100%

Ezzel az utolsó mondatoddal sok mindent elárultál...

Neked aztán lehet beszélni, szűklátókörű vagy és meg sem hallgatod mások véleményét amik nem egyeznek a tiéddel.

Szaporíts nyugodtan, engem nem érdekel h a yorkit mint fajtát korcsosítod.... Hajrá Magyarország, hajrá tudatlanság, sötétség és önzőség!

ui.: A hely még mindig ly ;o)

2010. ápr. 30. 13:02
 23/46 anonim ***** válasza:
100%

Ott a pont Kedves Kérdező !

"Mégis csak egy kutyáról beszélünk "

Utána meg majd jössz ide az oldalra, hogy elakad a kutyám ellése, meghalt az egész alom , mi legyen , mit tegyek stb....! Szánalmas emberek vannak !

Nem tudod megérteni , hogy a kutyádnak nem jó az ellés , nem tudom hogy Te mennyi idős vagy , de ahogy elnézem nem valami sok . Mert ha igen , megkérdezném hogy milyen érzés szülni ?? Fáj rohadtul fáj , (Én nem szültem , de több ismerősöm igen ) Szerinted a kutyádnak milyen lesz ?? Ráadásul nem 1 kölyköt hanem többet kell világra hoznia !

Miért nem veszel mellé egy társat?? Vagy hozol menhelyről ? Mert PÉNZÉRT csinálod, és tudod ahogy itt írsz , az is látszik hogy halvány lila göződ sincsen mi az a MEOE , Kennelnév, szűrések , stb.... ! Sőt a kutyádnak szinte biztosan nincsen Törzskönyve , ha lenne Tenyésztőtől vásároltad volt , és nem ide jönnél kérdezni , és leugatni egyszerre 15-20 embert , akik egy dolgot fújnak neked, de Te a magad igazát hajtod!

Tanács : Vegyél egy másikat mellé , egy kölyök miatt nem kell hogy elljen , és ivartalanítsad szépen ! Ez a tanácsom neked !!!!

2010. ápr. 30. 13:10
 24/46 A kérdező kommentje:
igen szültem van két kisfiam. nem könnyü a szülés de nem hal bele senki......bunkok ne írjanak már senki nem kiváncsi rájuk
2010. ápr. 30. 13:18
 25/46 anonim ***** válasza:
100%

Csak Te vagy aki nem kiváncsi rának FELELŐS ÁLLATTARTÓKRA !

Ki beszélt az emberekről ??

Kutyák elléséről van szó , elég szomorú hogy van 2 gyereked de eszed semmi , hogy felfogjad mit is írunk neked !

És igen nagyon sok kutya hal bele az ellésbe , főleg a kistetűek , vagy az egész alom a herpeszvírus miatt !

OKOS !!!

2010. ápr. 30. 13:29
 26/46 A kérdező kommentje:
nem kéne sértegetni azért írtam hogy szültem mert kérdezték.. felelös állattartok na hát ti vagytok azok akik a kutyák seggét nyaljátok és ha kér egy szelet kenyeret egy éhezö kisgyermek azt meg elhajtjátok..
2010. ápr. 30. 13:33
 27/46 anonim ***** válasza:
100%

Igen mert a mi kutyánról mi gondoskodunk. Szerintem arról mi tehetünk hogy máshol éhezik a kisgyerek? Ha ez csak egy kutya meg nem kényezteted el akkor nem kell kutyát tartani. Kő a gyereknek a játék mi meg pénz? Menhelyi kutya már nem jó mert azt nem lehet eladni meg szaporítani. Pont te beszélsz segítésről amikor szaporítani akarod a kutyád mikor tele a menhely??

És képzeld mi nem kényeztetjük el a kutyánkat hanem kutyaként kezeljün és megneveljük. Az nem kényeztetés hogy értünk hozzájuk, utánuk nézunk, kiivartalanítjuk, jó kaját veszünk stb...

2010. ápr. 30. 13:38
 28/46 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy meg a felelős állatartás pont az állatokra vonatkozik nem a kisgyerekre. Úgyhogy megtanulhatnál olvasni meg fogalmazni. Azért mert valahol éhezik egy gyerek, még nem kell a kutyánknak nélkülözni.
2010. ápr. 30. 13:39
 29/46 A kérdező kommentje:
mi az hogy "kö a gyereknek a játék meg a pénz" ne nézzen már baromnak mit képzelsz magadrol ki vagy te ? nem egy utszélivel beszélsz,rohadjál meg!!!!!!!!!
2010. ápr. 30. 13:43
 30/46 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mi vagy? :D Utcabeli parasztasszony? xD
2010. ápr. 30. 13:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!