Kinti nagytestű kutyának, honnan és milyen vízálló, strapabíró vastagabb matracot vegyek?
Egyáltalán nincs háza?
A matrac hiába vízálló, attól a kutya még vizes lesz, nem fog felmelegedni. A láda-szalma pedig szintén nem működik, hisz ha beleesik az eső az teljesen szétázik. Miért nem csináltatsz neki házat és szoktatod bele? Bár igaz, hogy ez munkásabb, mint kidobni neki pár rongyot.
Kedves 2-es,
írtam, hogy ZÁRT KAPUALJ vagy GARÁZSNAK is nevezhetném tehát nincs kint a szabad levegőn, nem ázik, bármikor bemehet.......
Ja meg nyilván a kidobni neki pár rongyot az egyenértékű a drága webáruházas matraccal.
Én csak annyit szeretnék tudni honnan hol érdemes rendelni vagy van-e valakinek tapasztalata kutyás matraccal.
Nekünk IKEA-ból volt gyerekágyba való matracunk, amire lepedő került, de hiába cseréltem naponta a lepedőt szárazra, amikor esős idő volt, a kutya ráfeküdt a nedves bundájával és vizes lett az egész. Ilyenkor nem akart ráfeküdni érthető okokból. Azóta tél elején egy nagy adag szalma kerül az egyébként hőszigetelt kutyaházba. Imádják a szalmás megoldást! Túrnak benne, mint a kismalacok és ha hideg van befészkelik magukat :)
Én meg elviselem, hogy a kutyaház körül, vagyis a teraszon mindenhol szalma van. Pár hetente szoktuk cserélni a szalmát, nagyon jól szigetel, puha és ha nedves is lesz, nagyon hamar kiszárad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!