Melyek a leglustább kutyafajták, amelyek egészségesebbek mint a mopszok, a francia és az angol bulldogok?
Figyelt kérdés
2016. nov. 21. 18:33
1/10 anonim válasza:
Pl. Cavalier,bichonok,csivava,papillon és egyéb kistestű,kis mozgás igényű kutyusok
2/10 anonim válasza:
Kistestű ölebek nem nagy mozgásigényűek, pl: bichonok, palotapincsi, shih-tzu.
3/10 anonim válasza:
Na! A cavalier NEM lusta. Nekem ketto van. Imadnak setalni rohangalnu es ket funkciojuk van: porog, alszik.
5/10 anonim válasza:
Utolso valaszolo
Az agarak pont nagyon hiperaktivak
6/10 anonim válasza:
Nemigazán. Kifutják magukat egy óra alatt és utána egész nap alszanak. Nagyon lusták.
7/10 anonim válasza:
Nem feltétlenül fajtától függ.De pl a tacskónak és más kistestű /nem Terrier/ kutyáknak átlagosan nincs olyan magas
8/10 anonim válasza:
Ez inkább egyénfüggő, hiszen rengeteg kivétel van. Láttam én már ilyennek, meg olyannak elkönyvelt fajtabol olyan kutyát ami tök az ellenkezője volt, szóval ne csak a fajtát nézd, az egyedet is.:)
9/10 anonim válasza:
Egyébként most nem azér, de a legtöbb öleb amit ismerek pont hogy hiperaktív.:D ( cőleg bnőm bishonja) Szóval tényleg nem lehet csak a fajtára hagyatkozni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!