Mit szoltok a Boris névhez kiskutyának?
Sziasztok:)
Nemsokára egy cavalier king spániel kutyus tulajdonosa leszek. Viszont nevek terén bizonytalan vagyok. A Boris név milyen lenne? (A másik lehetőség ami felmerült bennem az a Teodor)
Előre is köszönöm a válaszokat.:)
Szióka!
Szerintem mindenképp legyen Teodor. A cavalierhez tökéletesen passzol. Elvégre mindegy a név, úgyis nagyon fogod szeretni. Sok boldogságot a kutyihoz.
Első válaszoló köszönöm.:)Komolyabban el fogok gondolkodni a Teodor neven is mert azt eddig nem gindoltam vagyis inkabb a Borist.
2.válaszoló neked is köszi:) Lehet igazad van de megis jo lenne valami néven szólitani mar az elejen. Nem? Mondjuk a kesobbiekben ugyis csak becézgetni fogom.:D De legyen valami hivatalosabb neve is.
Nekünk német juhászunk van. Még csak tervben volt, de szinte állandó téma volt a családban, mi legyen a neve. mindenkinek más név tetszett. Végül találtunk egy nevet, amit úgy-ahogy mindenki elfogadott, bár nem volt az igazi.
Mikor elmentünk a kiskutyáért, megkérdeztem, mi is a törzskönyvi neve? Egy annyira hozzáillő, ritka neve volt, hogy az egész családnak egyből megtetszett:) Így maradt az eredeti törzskönyvi neve. Esetleg nem kellene azt megkérdezned? Lehet, hogy nálatok is az lenne a befutó:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!