Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyának lehet baja a kólától?

Kutyának lehet baja a kólától?

Figyelt kérdés
Ivott egy negyed deci litert, mert a sok eszű testvérem öntött neki a táljába, szerencsére időben észrevettem, gy nagyon keveset ivott, a maradékot, ami a tálban ,maradt már nem tudta meginni, mert a tálat elvettem tőle kiborítottam a benne lévő kólát (pepsi), kimostam még a tálát is.
2016. nov. 19. 19:55
 1/6 anonim ***** válasza:
69%
Ennyire azért nem mérgező :) "Gyógyszerként" is szokták alkalmazni héba-hóba, kiválóan kipucolja a kutya bélrendszerét kisebb fertőzések esetén, amit aztán bélflóraregenerálóval helyre lehet tenni. Szóval nagy baja nem lesz, nyugi :)
2016. nov. 19. 20:00
 2/6 anonim ***** válasza:
69%

Mekkora kutyáról van szó? Nem mindegy, hogy pl. egy yorki, vagy egy labrador méretű kutyád van.

A koffein nem tesz jót nekik, de ha tényleg ilyen pici mennyiségről van szó, szerintem nem lesz baja. Azért a helyedben felhívnék egy állatkórházat. Hétvégén is van ügyelet. Elég csak elmondanod, hogy mi történt és meg tudják neked mondani, hogy aggódj, vagy sem. Vagy mit tudsz tenni.

2016. nov. 19. 20:06
 3/6 A kérdező kommentje:
Akkor jó.. megnyugodtam. Ha történt volna, vagy történne valami a kis drágámmal (kutyámmal), tuti, hogy tesómnak kitekerném a nyakát :I
2016. nov. 19. 20:07
 4/6 A kérdező kommentje:
3 hónapos stafford pincsi keverék.
2016. nov. 19. 20:18
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk egyszer kiömlött a kávé egy egész bögre mire mentünk a felmosóért,addigra a 4 kg-osunk már jó részt felnyalta,anyum nagyon erősen issza a kávét,szóval erős volt. De semmi baja nem lett.

Te kutyádnak se lesz semmi baj, nem pár kortytól fog meg murderelni

2016. nov. 20. 14:38
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
Itass vele vizet, hogy ne marja ki a gyomrát, (de nem fogja).
2016. nov. 23. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!