Kutyának lehet baja a kólától?
Figyelt kérdés
Ivott egy negyed deci litert, mert a sok eszű testvérem öntött neki a táljába, szerencsére időben észrevettem, gy nagyon keveset ivott, a maradékot, ami a tálban ,maradt már nem tudta meginni, mert a tálat elvettem tőle kiborítottam a benne lévő kólát (pepsi), kimostam még a tálát is.2016. nov. 19. 19:55
1/6 anonim válasza:
Ennyire azért nem mérgező :) "Gyógyszerként" is szokták alkalmazni héba-hóba, kiválóan kipucolja a kutya bélrendszerét kisebb fertőzések esetén, amit aztán bélflóraregenerálóval helyre lehet tenni. Szóval nagy baja nem lesz, nyugi :)
2/6 anonim válasza:
Mekkora kutyáról van szó? Nem mindegy, hogy pl. egy yorki, vagy egy labrador méretű kutyád van.
A koffein nem tesz jót nekik, de ha tényleg ilyen pici mennyiségről van szó, szerintem nem lesz baja. Azért a helyedben felhívnék egy állatkórházat. Hétvégén is van ügyelet. Elég csak elmondanod, hogy mi történt és meg tudják neked mondani, hogy aggódj, vagy sem. Vagy mit tudsz tenni.
3/6 A kérdező kommentje:
Akkor jó.. megnyugodtam. Ha történt volna, vagy történne valami a kis drágámmal (kutyámmal), tuti, hogy tesómnak kitekerném a nyakát :I
2016. nov. 19. 20:07
4/6 A kérdező kommentje:
3 hónapos stafford pincsi keverék.
2016. nov. 19. 20:18
5/6 anonim válasza:
Nálunk egyszer kiömlött a kávé egy egész bögre mire mentünk a felmosóért,addigra a 4 kg-osunk már jó részt felnyalta,anyum nagyon erősen issza a kávét,szóval erős volt. De semmi baja nem lett.
Te kutyádnak se lesz semmi baj, nem pár kortytól fog meg murderelni
6/6 anonim válasza:
Itass vele vizet, hogy ne marja ki a gyomrát, (de nem fogja).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!