A kutyásabb vagyok mint a macskás és ti?
Figyelt kérdés
De a macskákat is szeretem de a kutyákat jobban állat barát vagyok minden állatot szeretek van egy kutyám egy nagy testű nem akarok balhét csak kíváncsi vagyok hogy ti hogy vagytok ezzel és nem akarom hogy veszekedunk hogy
-De az jobb !!!
-nem az sokkal jobb
Stb
És nem akarom hogy roszakatt monjatok a kutyáról és a macskárol mindenkinek még van saját kedvenc háziállata
#Kutásabb #vayok
2016. nov. 19. 19:14
1/20 A kérdező kommentje:
Bocsi a kérdés nel nem tom mért jött ki az a lehető hogy véletlenül lenyomtam de ezt akartam volna le írni kutyásabb vagyok mint macskás és ti?
2016. nov. 19. 19:27
3/20 A kérdező kommentje:
És milyen macskád van ?és volt kutyád régen nem muszáj válaszolni
2016. nov. 19. 19:33
4/20 anonim válasza:
Egy fekete és egy cirmos házimacskám volt eddig, de szerintem lesz még. Kutyám nem volt.
6/20 anonim válasza:
Nekem mindkettő van, mindkettőt pont olyannak szeretem, amilyen.
Persze ha választani kell... Kutyás vagyok :)
7/20 anonim válasza:
A kutya témában tetted fel a kérdést... Szerinted főleg milyen válaszokat fogsz kapni?
8/20 anonim válasza:
En mindketto de most ket kutyam van mert ha elutazom oket tudom vinni vagy tudom kire hagyni a macskat n tudnam kire bizni.
Amugy a macskak viccesebbek.
9/20 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat 12 vagok amugy
2016. nov. 19. 20:36
10/20 anonim válasza:
Nekem is van mindkettő, de sosem tudnék választani közülük. Macskás és kutyás vagyok egyszerre. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!