Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Yorkie:kep alapjan fajtatiszta...

Yorkie:kep alapjan fajtatisztanak tunik nektek?

Figyelt kérdés
Nyaron elhunyt a kiskutyank es most szeretnek masikat.ez a kutyus egy kedves pare,aki nagyon jo aron nekunk adna mert sulyos egeszsegugyi gondjai vannak a holgy anyukajanak es nincs ideje a picire.de ha mar penzt adunk meg ha kissebb osszEget is szeretnek ha fajtatiszta lenne a pici.kep : javascript:_e(%7B%7D,'cvml','mariapap1979kop@gmail.com');
2016. nov. 13. 06:55
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Hát te tudod, mi németországtól szerbiáig utaztunk (1400km) a kutyánkért. Nem bántuk meg.
2016. nov. 13. 09:25
 22/28 A kérdező kommentje:
Nem nemetorszagrol beszelek :)
2016. nov. 13. 09:32
 23/28 anonim ***** válasza:
96%
Persze, és nincs a környéken se menhely, de semmi ahonnan lehet kutyát hozni, és MINDEN kutya 3000 euró... Csak aztán nehogy full beteg legyen az olcsó kutya és több mint 3000et kelljen rá költeni...
2016. nov. 13. 09:40
 24/28 anonim ***** válasza:
Esetleg nalatok nincsenek ingyen elviheto hirdetesek? En Finnorszagbol hoztam a kutyust, tenyesztototol, hobbi celra es nem kert erte penzt :) A kutya garantaltan olyan amilyennek kell lennie. De lehet, hogy csak nekem volt mazlim.
2016. nov. 13. 19:46
 25/28 A kérdező kommentje:

Nem,vannak itt petshop-ok ahonnan fajtatol fuggoen az ar 350 eurotol kezdodik,labrador chivava stb.francia bulldog 700-tol,yorki 500 eurotol.kb

Vannak menhelyek is keverek kutyakkal.viszont mi kistestu fajtatiszta kutyust szeretnenk.vagyis a parom.nem haziallat kedvelo csaladbol szarmazik.4eve vettunk palotapicsit es akkor elosszor simogatott kutyat az eleteben (27evesen).sajnos par honapja elhunyt.a picit vegul nem vettuk meg mivel kapunk 3eves kan yorkit.bacsikaja exe megy kulfoldre es nem tudja magaval vinni es mi kapjuk meg.de en ezert sem vagyok oda.mivel mar 3 eves es elegge elkenyeztetett.viszpnt volt h napokig nem vittek ki setalni(meg mindig pelenkan vegzi a dolgat)ami szamomra eleg fura...ezert is kertem hogy par napig "kibropaljuk" es meglatjuk.

2016. nov. 19. 18:41
 26/28 A kérdező kommentje:

Nem itt nincs olyan.meg a keverek kutyakat is aruljak 100eurotol.pont tegnap lattam egy hirdetest,poodle maltai mix 180eu!!!

Ha nem jon ossze a yorki akkor varunk amig nem talalunk valami kistestut.az elso kutyamat(amstaff) 1700 euroert vettem itt torzskonyvel.es elloptak az "anyosom"udvarabol.feltortek a hatso kapu zarjat es elvittek.csak hetvegere mentunk a faluba,es mivel a kicsimnek annyira tetszett az udvar h nem akart bejonni a hazba igy kivittem az agyikojat h kint aludjon.7honapos volt es mindenkit imadott.meg a csibeket es cicakat is.soha nem lett meg.a paltapincsit mar a mostani parommal vettuk es egy rottweiler kutya megtamadta.azonnal vittuk az orvoshoz de nem tudott rajta segiteni.szoval nem kerek olyan valaszokat h torzskonyves kutyat vegyunk mivel nincs nagy szerencsem es meg egyszer ki nem adok annyi penzt.tudom h megeri de mar nem olyan az anyagi helyzetem mint regen es megvannak a sajat egeszsegugyi gondjaim is ugyhogy meg ha lenne annyi penzem akkor is masra kellene.

2016. nov. 19. 18:59
 27/28 anonim ***** válasza:
Meg fogtok szenvedni a kutya szobatisztaságra nevelésével meg egyáltalán a szocializaciójaval, nevelésével. Egy szobaketrecet mindenképpen vegyetek, úgy könnyebb lesz. Sok sikert, ti biztosan jobb gazdái lesztek, mint az előző családja. Számomra megdöbbentő, hogy egy szobakutyat napokig nem visznek ki és annyira igénytelenek, hogy hagyják a lakásban sz.rni.
2016. nov. 19. 19:45
 28/28 anonim válasza:

Attol, h a kutya törzskönyves, semmi garancia nincs arra, hogy akkora legyen, és úgy nézzen ki, mint egy yorkie. Ellenben 100-120 ezerrel többet fizetsz érte.

Az első kutyusomnak a szülei törzskönyvezve voltak, de ő nem. Nyilván, kérhettük volna, de mivel csak “hobbikutyának” lett volna, feleslegesnek tartottuk. Ha törzskönyvezve is lett volna, a szülei 2-2,5 kg voltak, de ő 5 kg fele volt. És sokkal masszívabb. Nyilván yorkie-nak nézett ki, és különleges volt, de azt kiskorban nem lehet megállapítani, hogy mekkora lesz, ha 2 éves korára teljesen “kifejlődik”. Ugyanúgy, ahogyan a szőre színét sem tudod megállapítani, mert lehet, hogy kiszürkül, de lehet, hogy fekete marad. Szóval ez nem garancia semmire.

Egyébként, a fajtiszta yorkie-nak a szájpadlása fekete, onnan is meg lehet állapítani.

Egyébként, semmivel nem kevesebb egy nem törzskönyvezett kutya, attól még ugyanolyan jól el lehet vele játszani, és ugyanúgy tanítani kell. Szerintem felesleges a törzskönyv, ha nem viszitek kiállításokra, stb.. De ez csak az én véleményem, mindenki azt gondol amit szeretne. :)

2023. aug. 23. 08:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!